Nano borx kullana varmı?

benfenerli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
CC645D66782B491195E49147D26C1F95.jpg

Nano Bor-X Nano BOR,ELMAS Tozu Yağ Katkısı .arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı?kışın gelmesiyle yakıt tüketimim birhayli arttı kullanıpla olumlu veya olumsuz yönlerini gören arkadaşlar lütfen paylaşırlarmı:confused:

Son düzenleme:
bu tip ürünler çok kullanışlı bulunuyor. Özellikle de rektefiyeciler tarafından. Çünkü bu sayede pek çok motorda zamanla oluşan tabaka uzun vadede olumsuz etkilere yol açarak rektefiyeciler için bir ekmek kapısı oluyor ;)

Nano Borx Tubitak tarafından geliştirilmiş ve onaylanmış bir ürün diye hatırlıyorum, bir gazetede okumustum.. Bir zararı olacagını sanmıyorum ama faydası da tartışılır...

Son düzenleme:
yazılı teorik bilgilerden ziyade ben gözümle gördüğümden bahsettim, dileyen dener sonucu görür :D Ayrıca günümüz motor yağı teknolojisi katkı maddelere ihtiyaç duymuyor. Kısa vadeli doping etkisinin uzun vadede nelere yol açabileceğinin garantisi var mı ?

yazılı teorik bilgilerden ziyade ben gözümle gördüğümden bahsettim, dileyen dener sonucu görür :D Ayrıca günümüz motor yağı teknolojisi katkı maddelere ihtiyaç duymuyor. Kısa vadeli doping etkisinin uzun vadede nelere yol açabileceğinin garantisi var mı ?

Bu hayatta 1 sn sonrasının bile garantisi yokken, böyle insan yapımı birşeyin ne garantisi olabilirki...

Kullanıpda zararını gördün mü ?? ve ya yaşadınmı ?? Gözümle gördüm demişssinde merak ettim yani eksi veya artı yönleri nasıl gördün, nekadar sürede gördün..

Zannediyorum ki sende şuanda altındaki arabayı teorik verilere göre aldın yani kitapçıgında, tanıtım kataloglarında yazan verilere göre almışsındır..

Bilim çağında yaşıyoruz şuan. Herşey ispata dayalı, ispatı olmayan bilgilerin pek geçerliliği yoktur. İspat demek de yazılı teorık ve uygulamalı bilgiler demek..
Şuan kullandığın katkı maddesine ihtiyaç duymuyo dediğin motor yağınıda yazılı bılgıler sayesınde tercıh ettın. Yazılı bıgılerı pekde umursamamazlık yapmayalım. Bu arada sadece bu ürün için yorum yapıyorum her katkı maddesi için söylemiyorum..

Hocam bence bu tur urunleri kullanmadan once Opel'e bir sormak lazim -hatta mumkunse Opel'in genel merkezine email atin-. Malum, arabayi tasarlayan muhendislerden daha iyi bilemez Tubitak ekibi veya herhangi baska dis unsurlar.

Arabayı tasarlayan muhendıslerın bu tür ürünleri kullanmayın dedıklerını veya dıyeceklerını sanmıyorum.. Her nekdar dış unsurda olsa Tubitak bu yanii cok cok cok ciddi bır müessese..

ben kullandım kullanıyorum
Olay şudur 1 kullanımla yakıt tasarruf sağlamak zor 2 kutu dan sonra tam randıman alınıyor
2 yağda bir değiştim hatta 1 tanesi 3 yağ değişim oldu
yakıtta tasarruf doğru performans artışı var
zararını görmedim
2 sene oldu bor power ile başım ağırmadı
siz bilirsiniz ama unutmayın 2 kullanımda daha belirgin olmakta
yakıtı ölçün ben bor kullanmadan önce normal kullanımla 100 km yi 25 tl ile yapıyordum ki bu 2 sene öncesinin bedeli
şuan 20 tl anca yakıyor

Geri