Mutlaka Okuyun! FEVZİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
helal olsun hakkını sonuna kadar aramış diyecemde pek sonu iyi olmamış galiba malesef iyi olan çok yaşamaz..bazıları kendi emellerine uymayanı eninde sonunda harcar. bu bir TÜRKİYE gerçeği..:(

bende haberi doğru diye biliyorum adam hukuki kararla yerine geliyor ilgili kurum kancayı takmış illlede gönderecek yazık ya kul hakkı var bu işte

Tekrar okudum ama düşüncelerim değişmedi. Bir kişinin falanca sebepten tutuklanıp yargılanması o kişiyi suçlu yapmaz. Yargı sonucu belli olana kadar suçlu olup olmadığı belli değildir. Ama siz çok kesin yazmışsınız. Sanki suçluymuş gibi...
bu ülkede yıllarca terorle savasıp evlatlarını kaybeden komutanları teror orgutu kurmakla suclayan savcılar bir milli eğitim mudurune de ancak devlete ait kalemi cebeni koydugu için yolsuzlukla sucluyodur. benim orda soylemek istediğim fevzi budak'ın suclu oldugu değil aksine ortada daha kanıt yokken sacma sapan nedenlerle insanların alıkonulması yasam haklarının gasp edilmesidir...

bu ülkede yıllarca terorle savasıp evlatlarını kaybeden komutanları teror orgutu kurmakla suclayan savcılar bir milli eğitim mudurune de ancak devlete ait kalemi cebeni koydugu için yolsuzlukla sucluyodur. benim orda soylemek istediğim fevzi budak'ın suclu oldugu değil aksine ortada daha kanıt yokken sacma sapan nedenlerle insanların alıkonulması yasam haklarının gasp edilmesidir...

Anladım. Biraz geç oldu ama ironi biraz zor anlaşılıyordu.:D:D:D

Ayrıca sonuna kadar katılıyorum yazılanlara. Son zamanların ünlü terör örgütü (!) yüzünden birçok kişi içeride uzun zamandır. Olay o kadar komikleşmeye başladı ki artık hükümet cephesinden bile (Bülent Arınç) sesler yükselmeye başladı. Kul hakkı, kötü şey...

halbuki gayet de açık cümleler, arkadaş niye yanlış yorumladı hayret:confused:

halbuki gayet de açık cümleler, arkadaş niye yanlış yorumladı hayret:confused:

Son yazılan mesajı yanlış yorumlamadım. Ondan daha önceki:

denicek bişi yok. adam yolsuzluk yapmıs. gorevdeyken milli eğitime ait olan kalemleri kullanmıstır herhalde bukadar surgunden sonra...
Mesajında yanlışlık olmuş. Direkt "Adam yolsuzluk yapmış" denince... Ben de haklıyım ama...:D

Geri