Mutlaka Okuyun! FEVZİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buna benzer biri de bizim burada var,Tarsus'ta yani...Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdür Ethem SARI'nın başından da buna tıpatıp benzeyen olaylar geçti.adamcağızın 7 kere tayini çıktı ama aynı Fevzi Budak gibi tekrar gönderildiği yere tekrar döndü (Tarsus'a yani )...

denicek bişi yok. adam yolsuzluk yapmıs. gorevdeyken milli eğitime ait olan kalemleri kullanmıstır herhalde bukadar surgunden sonra...

Nerden biliyorsunuz? Yolsuzluk yaptığı konusunda bu kadar emin yazdığınıza göre tanışıyorsunuz herhalde...

ben öğretmenim,bu işlerin tam içierisindeyim arkadaşlar,kataküllinin adam kayırmanın haddi hesabı yok!!!

ben öğretmenim,bu işlerin tam içierisindeyim arkadaşlar,kataküllinin adam kayırmanın haddi hesabı yok!!!

Eğitim Bir-Sen'li olursanız koruma kalkanı veriyorlarmış hocam, doğru mu?:D

Helal olsun müdüre, kendini zorla tutuklatmış...

Bana pek inandırıcı gelmedi (AKP li değilim) Şehir efsanesi gibi.

Her göreve dönüşü hukuki yollardan olduğuna göre ispatı çok kolaydır, nedenine gelince adli kararlara ait belgeler uzun süre saklanmak zorundadır. Kaldıki bu haberi bende daha önceden başka bir yerde okumuştum, şehir efsanesi olsaydı karşı taraf en az elli defa yalanlardı.

Babamın bana söylediği meşhur bi sözü vardır :

Siyasetle gelen ,siyasetle gider.

Devlete bağlı kurumlardaki müdürlükler, kimse inkar edemezki siyasetle gelip siyasetle gidilen yerler konumundadır. hiçbir zaman dilimi olmamıştır ki hükümet değiştiğinde önemli pozisyonlardaki müdürlükler ve hatta yardımcılıkları değişmesin. normalde herkes siyasetle geldiği için siyasi otorite değiştiğinde zaten çekmecesini toplayarak hazırlığını yapar. itiraz etmeden paşa paşa gönderilen yere gider. burdaki müdürümüz gönderilen yeri beğenmemiş olacak ki biraz katakulli yapmış inada bindirmiş işi:)

Olağan şeyler bunlar canım Türkiyem de.. neden bu kadar şaşırmış herkes anlayamadım.!

Nerden biliyorsunuz? Yolsuzluk yaptığı konusunda bu kadar emin yazdığınıza göre tanışıyorsunuz herhalde...
yazdıgım cümleyi birkez daha sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.

yazdıgım cümleyi birkez daha sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.

Tekrar okudum ama düşüncelerim değişmedi. Bir kişinin falanca sebepten tutuklanıp yargılanması o kişiyi suçlu yapmaz. Yargı sonucu belli olana kadar suçlu olup olmadığı belli değildir. Ama siz çok kesin yazmışsınız. Sanki suçluymuş gibi...

denicek bişi yok. adam yolsuzluk yapmıs. gorevdeyken milli eğitime ait olan kalemleri kullanmıstır herhalde bukadar surgunden sonra...

Geri