İşim var Yavuz, çok yoğunum... 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"banlanmak nedir bilmiyorum yavuz bey ama birileri uçmasınnn...konuyu direk ben kitleyimmm..sormuyorumm bişii sizee:hıh:Hayret yaa! Corsa'ya jant-lastik konusu açıldı ve 2 gündür kimse banlanmadıKurban kesmek lazım.
Bence acil olarak Sevda'nın sorununu halledip bu konuyu kilitleyin arkadaşlar..
Mazallah birileri uçmasın![]()
Erman Bey;
Bende 90 model Kadett GSI var.Orj. lastik ölçüsü 185 65 14.
Şimdi sorum şu: Sizce 15 jant kullanmalımıyım? Kullanacaksam hangi ebatta ve hangi marka lastik kullanmalıyım? Arabanın çekişi düşer mi? Konfor bozulur mu? Son süratim düşer mi?
En önemliside şanzımana birşey olur mu? Cevaplarsanız sevinirim
Erman Bey;
Bende 90 model Kadett GSI var.Orj. lastik ölçüsü 185 65 14.
Şimdi sorum şu: Sizce 15 jant kullanmalımıyım? Kullanacaksam hangi ebatta ve hangi marka lastik kullanmalıyım? Arabanın çekişi düşer mi? Konfor bozulur mu? Son süratim düşer mi?
En önemliside şanzımana birşey olur mu? Cevaplarsanız sevinirim
Yavuz Bey,
Sizin araca en uygun ebat aşağıdaki araçta bulunan lastiklerin ebatıdır.Çekiş ve konfor 10 numara olur, özellikle sıkışık trafikteki son süratiniz farkedilir derecede artar.Usturuplu kullanırsanız şanzımana bi cacık olmaz.
![]()
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi forumlar,
En önemliside şanzımana birşey olur mu?
Yavuz Bey,
Sizin araca en uygun ebat aşağıdaki araçta bulunan lastiklerin ebatıdır.Çekiş ve konfor 10 numara olur, özellikle sıkışık trafikteki son süratiniz farkedilir derecede artar.Usturuplu kullanırsanız şanzımana bi cacık olmaz.
![]()
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi forumlar,