Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gün Antalya da bizim arabalar için NAVIMEX OPEL ASTRA J - NAV 9924 HD diye satışı yapılan bir cihaz buldum fiyat olarak uygun hakkında bilgi ve görgüsü olan var mı ?
Araci son 1-2 ayda baska bir donanim seviyesine cikarttin eline saglik.
Simdi de ben yavas yavas LPG isini arastirmaya baslayacagim. 6 ay arastiririm 6 ay sonra garanti biter biraz da maddi olarak rahatlarim Temmuz Agustos gibi LPG montajini yaptiririm diye dusunuyorum
Ben araç multimedia satışı yapan bir iş yerinde gördüm Antalya da bizzat kutusundan çıkardım inceledim plastik kalitesi filan gayet iyiydi 930 tl fiyat aldım kallitesini bilmediğim için pazarlık yapmadım kendisi son 900 olur dedi .2 yıl garantiliymiş.Montajı anlaşmalı olduğumuz yer var isterseniz 70 tl ye yaptırabilirsiniz dedi.
İnternetten biraz araştırma yaptım astra j de kullanana rastlamadım ama özellikle Honda ve Wolsvagen grubunda tercih edildiğini gördüm youtube de filan videolarını izledim.Hızlı bir cihaza benziyor ama alışveriş sitelerinde daha uygun bir fiyata buldum istanbul da bir satıcı doğubankta 770 tl ye burdan 750 ye alınabilir en kötü ihtimalle ama kafam karıştı ???