mrb lar sayın arkadaşlar yorumlarınızı yazın

PN 635(PAMUK NURİ)

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün aracıma sıralı sistem taktırdım aracımı 5-10 km sürdükten sonra arıza lambası yandı aracı durduruyorum tekrar çalıştırıyorum gidiyor 3-4 km gittikten sonra tekrar yanıyor tabi bu lpgde sonra tekrar benzine geçtim ışık yanmıyor 10 km sürdüm tekrar yanmadı bu nedir arkadaşlar yardım edin servisi aradım aracta büyük sorun var hemen bilgisayara girmesi lazım dediler.
saygılarımla

makınaya baglat arızaları cıkar onagore haraket edersın

Oksijen sensöründen kaynaklanıyordur. Artık Lpg kullanıcısı olarak arıza lambası ışığına alışmalısın .

Oksijen sensöründen kaynaklanıyordur. Artık Lpg kullanıcısı olarak arıza lambası ışığına alışmalısın .
arkadaşa katılıyorum. lpg'yi ne kadara taktırdınız ve markası nedir?

fakir karışım olabilir; ya da oksijen sensörü vb. bir sensör olabilir; lpg taktırdığın yere götür ; durumu izah et;seni bilgilendirmek ve eğer lpgden ise halletmek zorundalar...

Bence senin serviste biraz açıkgözlü hemen gel falan dediklerine göre, lpgli araçlarda arada sırada yanar önemsememeye bak.

Ama bi tavsiye; eğer tekleme gibi problem olursa çift tırnak bujilerinin yerine tek tırnak buji kullan ;)

önemseme demek lpgcilerin yapacağı bir iş... büyük ihtimal karışımda hata var onun için ışık yakıyor araba... lpgyi taktırdığın yere götür yeniden kalibrasyon yapsınlar... önemsiz abi bu lpgli araba arada sırada yakar beceriksiz lpgcilerin bahaneleri... arabanızda çok gelişmiş bir beyin bulunmuyor(2001 1.6 olduğunu varsaydım)... ciddi bir karışım hatası olmadığı sürece ışık yakmaması lazım sizin arabanın...

aynı proplem eski aracımda olmuştu lpg yi taktırdığım yere gittim lpg nin beynine format attılar ayar çektiler bir dahada yanmadı,sakın aldanıp oksijen sensörünü veya başka sensörü değiştirme sadece yakıt hava karışımının uygun olmadığından hata veriyor.

lpgnin markası ne? bazı markaların ilk sürümlerinde sinyal kaçırma hatası olduğu için lpg kullanımı sırasında benzin kaçırır diye duymuştum.Bu doğrumu CANCE?

lpgnin markası ne? bazı markaların ilk sürümlerinde sinyal kaçırma hatası olduğu için lpg kullanımı sırasında benzin kaçırır diye duymuştum.Bu doğrumu CANCE?

bende bazı markaların yüksek hızlarda lpg yetmedigi için benzine geçtigini ama bunun sizden habersiz oldugunu duymuştum..

sonra BRCye sordum öyle birşy olmadıgını soylediler BRC için.. Su anda içim rahat gaza basıyorum

Geri