Trafikte kurallara uymak, saygılı olmak için araçların teker sayısının hiç bir önemi yoktur. Konuya sadece trafik kuralları olarak bakarsak hata yaparız, teker sayısı 2 den fazla olan araç sürücüleri sanki kurallara daha mı çok uyuyorlar. Bir motorsikletin benim aracımın sağından veya solundan geçmesi hiç önemli değil, çünkü sağdan veya soldan geçmeyi ben de yapıyorum. Hatta öyle motorsikletler varki benim onların arkasından gitmem neredeyse imkansız, maşallah uçak gibiler. Buradaki ince konu bazı motorsiklet sürücülerinin biraz daha saygılı, dikkatli ve bilinçli olmalarıdır. Özellikle motorcuların dikkat etmeleri gereken en büyük sorun, yolun en sağ şeridinde giden bir aracın asla ve asla sağından geçmemeleri gerekir, araç park edecek olabilir, toplu taşıma aracı ise yolcu inderebilir, sağa dönebilir. Bir diğer konu nedense bir çok iki teker sürücüsü kırmızı ışıkta durmazlar. Madem kırmızı ışıkta durmayacaksın, trafik kurallarını kabul etmeyeceksin o zaman trafikte de diğer sürücülerden saygı bekleme hakkın olmaz. Benim görebildiğim en çok sorun yaratan, can yakan konu bu ikisi.