arkadaşlar ekte verdiğim bilgileri okuduğunuzda size yararlı olacağını düşünüyorum. ben motosiklet kullanmadım öyle müptelasıda değilim ancak trafikte görüyoruz bu arkadaşlar bazan zor durumlara düşebiliyor. bazan karşısındakini de zor duruma düşürebiliyor ama genelleme yapmamak lazım.kimi bu iki tekerli makineyle ekmek parası kazanıyor kimi ulaşımını sağlıyor kimi de zevk için biniyor sonuçta hepsi can taşıyor. Yunus Emre yaradılanı severim yaradandan ötürü demiş bizde trafikte herkese saygı gösterelim.
motosiklet kullanmayıp, hatta ilk kazasını bir motosiklet yüzünden yapan birisinin, 2 teker üzerindekilerinde insan olduğunu bu kadar kararlı savunan birisini daha görmedim.
teşekkürler arkadaşım gökhan.
anlaşılan o ki bu memlekette herkes pizzacıdan,kuryeden,sucudan,ilaçcıdan bıkmış.hatta nefret derecesinde gına gelmiş.bende motor ve araç kullanan biri olarak ,evet bende bıktım onlardan.hatta onlara ek olarak motorlu trafik polislerindende.çünkü onlarda pizzacılardan farksız.unutmadan birde kasksız gezen efelerden
bende motor kullanıyorum ve şu hayattaki en büyük ve tek keyfim motorum.ama yukarıda saydığımız nedenlerden dolayı bütün motorculara apaçi-çakal muamelesi yapılıyor.
motorumun vergisini veriyorum,muaynemi yaptırıyorum,sizinle aynı kırmızı ışıkta bekliyorum,ceza yediğimiz zamanda aynı cezayı(aynı meblayı) yiyorum.ama trafikdeki motor taşıt yerine konmuyorum.
niye ?

trafikde seyir halinde bütün kurallara uyarken hatta şerid kurallarına bile ! , kaç defa başıma gelmiştir,keyfine üzerine sürenleri.bunlara ne demeli?
ben can taşıyorum,hemde iki teker üzerinde,benim kaportam vücudum.
şimdi bunu yapan insan mı ?
tabiki böyle durumlarda sol aynamı sağ aynasına dayayıp sol elimle camını patlatana yumrukluyorum seyir halideyken

insan hayatı bu kadar ucuz değil.sırf sen beni korkutup keyif alacaksın diye benim canım oyuncak olamaz.
hep motorcuların yaptıklarından bahsediliyorda hiç 4 tekerlilerin yaptıkların bahsedilmiyor???
evet trafikte motorları fark edelim ve onlarında bir motorlu taşıt olduğunu kabul edelim.
bunu kabul etmeyeni ben trafikte kabul etmem.