motorsiklet alıcam yardm.

dün üniversiteye gittim. 3 senedir bir hocam motorla okula gıdıp gelir kar yagmur camur dinlemez. motosiklet için ozel kıyafetı vardır. rektorun kapalı garajı var oraya gırıyor. orda gıyınıyor ve soyunuyor. kendı kıyafetlerının uzerıne yagmurluk şeklinde montunu ve pantolunu gıyıp yola çıkıyor. dün de kar yağarken gelmişti gene. hemde motoru suzuki an125 ! hemde bu insan kadın. vallahi takdir maktir akla gelen ne kadar iyi dilek guzel dusunce varsa bu kadına karşı hıssedıyorum. helal olsun. hem pratik hem ekonomik. kadın doğru yolu bulmuş ve vazgecmıyor.

an125 ile bir motorsiklet forumunda zamanında türkiye turu atmış genç bir arkadaş vardı adam yeri geldi dağa bayıra vurdu enduro gibi sürdü motoru yeri geldi asfaltta sürdü resimlerini rotasını eklemişdi.. arkasına almış çadırını arkadaş orası senin burası benim gezmişdi..

scooter power diyorum başkada bir şey demiyorum :D chopperdan scootera bindim ohh be dedim daha önce neden binmemişim rahatlık konfor keyif çevredeki güzelliklere daha fazla odaklana biliyorsun.. devir otomatik vites devri arabalarda bile artık manuel nerdeyse kalmadı gibi bir şey bütün araçlar otomatik ..

Kendi açımdan 100 km de 4 litre civarı yakan bir motoru almaktansa Fiat 650 Bis alırım daha iyi, yazı var kışı var, en azından 4 teker, malüm ülkemizde 2 tekere binmek yürek istiyor :(.

Kendi açımdan 100 km de 4 litre civarı yakan bir motoru almaktansa Fiat 650 Bis alırım daha iyi, yazı var kışı var, en azından 4 teker, malüm ülkemizde 2 tekere binmek yürek istiyor :(.
onuda düşündüm abim :)ucuz bulursam alcam hayabusa motoru takıcam :)

savaş abi tripotörmü alsak :D :D

Motor sakat iş.

savaş abi tripotörmü alsak :D :D
İzmir'de halen çok çok temiz triportörler görüyorum. Bazılarının sahibi bunlara çok temiz bakıyor, cıncık gibi tertemiz, içlerinde lüks tiplerinin standart donanımlarına dahil olan plastik çiçeklerinin faal durumda olanları bile var. Ben motorlu araçlarda herzaman 4 tekeri tercih ederim, ama sen istersen buradan hesaplı temiz bir şeyler bakarız :).

Geri