Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
a2 ehliyetin var mı; yoksa 50 cc üstünü kullanamazsın
karışık olarak 3-4 gibi yakıyorsa chooperlar iyiymiş:],hiç mi hiç bilgim yok motorlar hakkında o yüzden soruyorum
ben bi motorlara bakiiim:]
kaç cc. olursa olsun bütün motorlar A2 ehliyetle kullanılır.
konuyu açan arkadaşa şiddetle yamaha ybr 250 yi öneririm..2-3 sene ybr 125 kullandım,şehir içinde inanılmaz atik ekonomik ve keyifli bir aletti..çok da sağlam,beni hiç üzmedi ammaa uzun yolda birazcık hıpalıyor sürücüsünü..yani uzun yola gelmiyor..
ama ybr nin 250 liği hem uzn yola gelir hem de şehir içi trafiğinde gider..zaten SS kategorisi ekonomi-konfor ve kullanım kolaylığı arayanların seçtiği makinalar değildir..
şehir içinde ve şehir dısında kullanacaksanız,güvenli şekilde max 140km/h hızı olsun,ekonomik olsun,sağlam olsun,çan çin çon olmasın diyorsanız tercihiniz ybr 250 olmalı.az yakar,parçası boldur,yatırmadıktan kolay beri masraf çıkarmaz..
benim ybr 125 1 litre benzinle 30 km gidiyordu,250 lik de ona yakın gider bu da ortalama 4 litreye yakın yakacak demektir..öğretmen olmasam başka bir işle uğraşıyor olsam motosikletten şaşmazdım..
50 cc ve altı ve de ATV motorlar B sınıfı ile kullanılabiliyor diye biliyorum