motorsiklet alıcam yardm.

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
son benzin zamlarıyla tak etti artık 5000 e kadar racing tipli bişeyler arıyorum.önerilerinizi bekliyorum.

Racing ler ne kadar yakıyor araştırdın mı? :)

racing azmı yakıyor sanıyorsun :)

racing azmı yakıyor sanıyorsun :)
racing alcam demedim abim yaw racing tipli dedim :)250 cc ye kadar çok yakmaz heralde :)

a2 ehliyetin var mı; yoksa 50 cc üstünü kullanamazsın

images

images

images

Ben elektrikli olan bunlardan tavsiye ederim. Diğer türlü gene benzine mahkümsün :(.

250 liğide yakıyor hyo alsan 250 lik onlar bile 4.5 ortalama yakıyor :) ekonomi istiyorsan ya 250 lik bir chopper al v motorlu az yakar yada güzel enjeksiyonlu avrupa 250cc lik iyi bir maksi scooter al 2.5 e kadar yakar..

sen ne tarz alıcağına karar verde ben sana ona göre tavsiye ederim..

illa supersport alıcaksan zaten 250 liklerde fazla bir seçeneğin yok ya kawa ninja alırsın ya gt250 alırsın derbinin 125 likleri var ama bunların hepsi 4.5 5.0 civarı yakar yani mazotlu ufak motorlu bir araç kadar yakar sıkıştırırsan dahada yakar..

honda cbr 125 cc. önerebilirim 6 vitesli racing tarzı

250 lik chopper dediğiniz gibi azmı yakıyor?
yani 2.5 litre filanmı gerçekten?

250 lik enjeksiyonlu scooter için dedim 2.5 e kadar uslu kullanırsan yakıyor..

250 lik v motorlu chopperlarda benim eski motorumdu keeway ss mesela ortalama yoluna sürüşüne bağlı 3.0,3.5 arası yakar..

ben 10 litrelik benzinle arkada artçımla super shadowumla 280km yol gittim yedek rezerve girdi motor yedek rezervide kullansam rahat 300km giderdi ama dikkatini çekerim artçım vardı ortalama sürüşümde 90-110 arası idi.. sen düşün ekonomikmi değilmi..

Geri