motordan gelen uğultu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sumela1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: motordan gelen uğultu

sumela link' Alıntı:
inşallah arkadaşım bu dert bana arabayı bile sattirir eğer çözülmezse.
en iyisi çevre illerdeki servislere falan da bir gösterin ben bu sıkıntının düzelebileceğini düşünüyorum

ARKADAŞLAR BU UGULTU SORUNU BABAMIN ARAÇINDA DA VAR SERVİSE 2 KEZ GİTTİGİMDE ASTRA J 1.6 115 BG LERİN HEPSİNDE ODUGU VE ŞAHSEN BAYİDEKİ DİĞER ARAÇLARIDA ÇALISTIRARAK DUYDUGUM SES DİREKSİYON POMPASINI KAYIŞINDAN GELMEKTEYMİŞ HİÇ BİR SIKINI OLMAYACAGINI VE DE DAHA COK SES ÇIKARMAYACAGINI SÖYLEDİLER

kartanesi3006 link' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU UGULTU SORUNU BABAMIN ARAÇINDA DA VAR SERVİSE 2 KEZ GİTTİGİMDE ASTRA J 1.6 115 BG LERİN HEPSİNDE ODUGU VE ŞAHSEN BAYİDEKİ DİĞER ARAÇLARIDA ÇALISTIRARAK DUYDUGUM SES DİREKSİYON POMPASINI KAYIŞINDAN GELMEKTEYMİŞ HİÇ BİR SIKINI OLMAYACAGINI VE DE DAHA COK SES ÇIKARMAYACAGINI SÖYLEDİLER

Sıkıntı yok! Fakat tam tur yapmayın.. Pompa arızası verebilir fazlası

Ben bütün astralar elektrik destekli sanıyordum hidrolikliside varmış

kartanesi3006 link' Alıntı:
Ne uğultusuymuş ki bu her araçta olan? Benim araçta makyajlı edition ve motor sesinden başka hiçbir ses yok duyulabilecek? Ve arabadan gelen sesler konusunda çok titiz biriyimdir...

Geçen gün hatırı sayılır yıllarını otomotiv sektörüne vermiş biri ile konuşuyorduk eskiden insanların bu kadar detaycı olmadıklarını kılı benim gibi kırk yarmadıklarını belirtti şimdi ki neslin biraz daha dikkatli ve detaycı olduklarını dile getirdi. Bende buna katılıyorum çok fazla takmamak lazım ufak tefek sesler her arabada çıkıyor bu sesleri çok dikkate alıp arabadan soğumak yerine müziğin sesini biraz daha açıp arabanın keyfini çıkarmalıyız :D çok takarsak gerçekten takıntı oluyor. ilk arabamı aldığımda vites değiştirirken şanzımandan gelen tıkırtı yüzünden bile takıntı yapmıştım dedimki bu arabada neden böyle bir ses var sonra bir kaç farklı arabaya bindim cam açıkken bir duvar dibinden geçerken arabanın bütün vites geçişlerindeki takırtıları duyduğumu farkettim o günden beri çok takmıyorum. Bir tek ölüme çare yok :D

Ynt: Ynt: Ynt: motordan gelen uğultu

yavuzozkan link' Alıntı:
Direksiyonu tam tur çevirince duyarsın.
Direksiyonu tam tur sonuna kadar dayayinca elbette ses geliyor bu normal birsey. Cogu arabada olur. Bundan once Aurisim vardi onda da geliyordu. Tam tur cevirmek iyi birsey degil yapmamaya calisirim her zaman. Yalniz arkadasin problemi bu degil ki motor isininca ugultu geliyor diyor. Tam turdan bahsetmiyor. Siz ortaya atmissiniz tam tur durumunu:)

evet arkadaşlar bu konu hakında opel ankara opana başvuru yaptım ustalar aracı incelediler ve sorunu direksiyon pompasından oldugunu söylediler astra j 16 115 bg bussınet bu araçlarda direksiyon pompası kayışlı oldugundan hepsi öyleymiş araç rolantıda iken bariz oluyor direksiyonu cevirdiğiniz de kesiliyor ve sonra tekrar başlıyor

Muhtemelen ses klima kompresorunden geliyor.v-kayisi baglantisinin oldugu yerden sesi takip adres sizi klima kompresörune goturecektir

Geri