Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer dizellerde de varsa sorun yok. Turbonun gazı yüklemeniz ve dolayısında oluşan egzos gazı basıncının pervaneleri döndürmeye başladığındaki türbin sesi. Size en kısa sürede benim dv nin tahliye sesini çekip dinletmeye çalışırım. Bu ses yine söylüyorum bence mekanik bir ses. Basınç tahliye sesini lastik subabından kesik kesik çıkan havanın sesi gibi düşünün.
şunuda söyleyim gaza basmama paralel gibi geliyorda ses, ama kullandığım için biliyorum gazdan ayağımı çekince geliyor bu ses vuuuuuuu vuuuuu şeklinde çıkması garibime gidiyor sorun bu işte çufff çuffff diye çıkmıyor
gaza sabit basarken ses gelse idi turbo türbülans sesi derdim ama ilk yorumumda olduğu gibi bu dv nin sesi türbülans sesi daha çok tiz bir ıslık gibi oluyor bu daha çok hava tahliyesi sesi gibi.
bu sesi kendi araçlarınızdada duyuyorsanız problem yok, şuana kadar bu ses kimseyi rahatsız etmediği için bendeki araçta problem var olarak düşündüm halende tam netliğe kavuşturamadım problem mi değilmi
Duyduğunuz ses gayet normal bir ses.. Genelde 1.750 devirde turbo açmaya başlar gaza basılı tuttuğunuz sürece turbo çalışır ve bu ses çıkar ama motor sesi daha baskın oldugu için dumayazsınız.