Motordan gelen ses...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HUNTER13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HUNTER13

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba;
Aracımı sürekli müzik sesiyle kullandğım için uzun zamandır farkedemediğim motordan gelen tıslama sesini duydum. Cumartesi günü aracımı çalıştırdığımda ve devir rölantiye düştükten sonra ani gaza bastığımda kısa bir tıslamanın (saniyelik) ardından devrine ulaşıyor. Bu kısa tıslama sesi normal midir? Saygılar...

araç dizelse turbo sesi olabilir yadar hortumların biri tam oturmamıştır yada oynamıştır...

Aracım benzinli.

bendede aynısını yapıyor gaa aniden basınca geliyor 1999 astra cd var egzos un altında taki başkısmında bir bez gibi bişey var ordan geliyor ses benimkinde

olabilir teşekkürler...

bendeki astra g dede yapıyor boşta ani gaza kökleyince devir alırken bi tıss sesi çıkartıyor....

Bendede var..normal sanırım

Bende de var arkadaşlar.Ben de rahatsız oluyorum ama sorun olmazmış.İlk gaza dokunuşta oluyor.Tıslama ile ıslık arası birşeymiş gibi değil mi?

aynısı bendede var, gaza ani basınca tıs diye bir ses çıkarıyor ama saniyelik bile değil, daha önceki 98 vectradada yapıyordu bir sorun teşkil etmiyor galiba.

aracında tekleme vs. varmı? sensörlerin vakum hortumlarını kontrol ettir bence..

Geri