Motordan gelen ses...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HUNTER13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracınız astra h gördüğüm kadarıyla..
motor soğukken dik bir yokuşu 1. viteste çıkarken(3.000 devir gibi)aniden debraja bastığınızda devir bir kaç saniyeliğine yükseliyormu?

az önce 2008 astrada da denedim ondada var, kapıyı açıp aracın altına doğru eğilin rolantideyken gaza ani basıp çekin o ses geliyor

aracında tekleme vs. varmı? sensörlerin vakum hortumlarını kontrol ettir bence..
Hayır yok...

aracınız astra h gördüğüm kadarıyla..
motor soğukken dik bir yokuşu 1. viteste çıkarken(3.000 devir gibi)aniden debraja bastığınızda devir bir kaç saniyeliğine yükseliyormu?
denemedim ama, deneyeceğim...

Emmeden geliyor o ses arkadaşlar herhangi bir sorun yok.
Hangi araçta yaparsanız yapın hemen hemen gelir bu ses.
her sesi bir soruna yormanıza gerek yok mekanik bu elbet sesler gelicek.

az önce 2008 astrada da denedim ondada var, kapıyı açıp aracın altına doğru eğilin rolantideyken gaza ani basıp çekin o ses geliyor
evet aynen dediğinizi ben bugün yine yaptım yine aynı ses geliyor...

Bu arada kusura bakmayın çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum sanırım biraz kalabalık yaptım :o

Emmeden geliyor o ses arkadaşlar herhangi bir sorun yok.
Hangi araçta yaparsanız yapın hemen hemen gelir bu ses.
her sesi bir soruna yormanıza gerek yok mekanik bu elbet sesler gelicek.
Teşekkür Ederim.... Ayrıca yorum yapan herkeze....

Sorunlar ya da bize sorun gibi gelen durumlar başkaları için de geçerli olunca insan daha bir ferah oluyor,nedense?"Demekki o zaman normal diyoruz".

Aracı geçenlerde tamire götürdüm akü söküldü kodu bilmediğim için 2 gün teypsiz geçirdim sesi bende duydum bişeyler patladı matladı hava kaçırıyo sanmıştım bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu teşekkürler arkadaşlar :D :)))))

Sorunlar ya da bize sorun gibi gelen durumlar başkaları için de geçerli olunca insan daha bir ferah oluyor,nedense?"Demekki o zaman normal diyoruz".
Evet çok haklısınız :rolleyes:

Geri