Motor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KzG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KzG

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar aracımın moturu bı kac gundur cok seslı calısmaya basladı bı kac gun oncesıne kadar cok normal calısıyordu neden boyle oldu acaba bakımı bıraz gecıktı ondan olabıllırmı bu arada araç dizel

Sayın KzG, size bu ürünü alıp denemeniz için yalvarıyorum. Lütfen bi alıp deneyin ve sonucu burada paylaşın. Ben hepsi buradadan aldım henüz gelmedi. Oradaki yorumları lütfen okuyun. Tüm sorunlarınızın gideceğine canı gönülden inanıyorum.
Ürünün adı
Motor Silk 150.000 km Bor Yağ Katkısı

Arkadaslar aracımın moturu bı kac gundur cok seslı calısmaya basladı bı kac gun oncesıne kadar cok normal calısıyordu neden boyle oldu acaba bakımı bıraz gecıktı ondan olabıllırmı bu arada araç dizel

2006 model arabanız kaç km dedir yazmamışsınız ama size tavsiyem kesinlikle piyasada satılan katkılardan yağınıza eklemeyin..

adı bor,power,up,silk ne olursa olsun yeni motorlarda kullanılmamalı

geçen hafta 80 binde toyota corolla yatak sardı
arkadaşım aldığından beri devamlı katkı koyduğunu söyledi
ve aracın krank yatakları kalın bir vernik gibi akıcı olmayan yapışkan madde ile kaplanmış,krank içindeki yağ transfer delikleri yine bu madde ile dolmuş..

haliyle yağ girmeyen metal ısınıp bitmiş...

kimsenin yalvarmasına bakmayın ve kullanmayın...tam sentetik yağdan vazgeçmeyin..

132bnde aracım motor cok gurultulu calısyorda zaten bu gunr kadar hıc bır katkı koymadım ne mmotor yagına ne de bnezın deposuna

Geri