Kesinlikle Yikatilmamali Sadece Silinmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar biliyormuydunuz askeriyeye ait binek araçların hiç birinin motoru yıkattırılmıyor ve bahsedilen motor temizleme spreyleri ile temizlettiriliyor.Ehh takdir edersiniz ki en sistemli ve en doğru işlemi kendi lehine kullanan bu kurum doğru tercihi kullanıyordur.
...Yaani bu da demek oluyorki motor yıkanarak yada herhangi bir yakıt (mazot, gazyağı /Daha önce burada okuyup en mantıklı dediğim yöntemin artık baba yadigarı teknikler olduğunu öğrendim çok geçmeden...) kullanarak temizlenmemeli.En sağlıklısı bu spreylerin kullanan güvenilir bi yere temizletmek yada en kısa zamanda bunu kendi kendi başımıza yapmayı öğrenmesi...
on:
aynen katılıyorum kardeşimArkadaşlar biliyormuydunuz askeriyeye ait binek araçların hiç birinin motoru yıkattırılmıyor ve bahsedilen motor temizleme spreyleri ile temizlettiriliyor.Ehh takdir edersiniz ki en sistemli ve en doğru işlemi kendi lehine kullanan bu kurum doğru tercihi kullanıyordur.
...Yaani bu da demek oluyorki motor yıkanarak yada herhangi bir yakıt (mazot, gazyağı /Daha önce burada okuyup en mantıklı dediğim yöntemin artık baba yadigarı teknikler olduğunu öğrendim çok geçmeden...) kullanarak temizlenmemeli.En sağlıklısı bu spreylerin kullanan güvenilir bi yere temizletmek yada en kısa zamanda bunu kendi kendi başımıza yapmayı öğrenmesi...
on: