Motor yaglari hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerem35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Motor yagi olarak tercihiniz nedir...

Shell forumula 10w-40 hakkinda ne dusunuyoruz aracima 3.2 opel frontera

Kullanmadığım bir yağ.Ben Castrol cüyüm.

Saygılar...

100 bin castrol magnatec kullandım, motordan çamur temizledikten sonra Mobil1 e döndüm

100 bin castrol magnatec kullandım, motordan çamur temizledikten sonra Mobil1 e döndüm

biraz açıklarmısın emre. castrol mü temizledi çamuru yoksa çamur birikti castrol kullanınca baktın olmuyor mobil1emi döndün?

biraz açıklarmısın emre. castrol mü temizledi çamuru yoksa çamur birikti castrol kullanınca baktın olmuyor mobil1emi döndün?

Araç 60 bine kadar garantideydi, yetkili serviste yapıldı bakımları. Ondan sonra reklamlarına aldandım ve castrol magnatec kullandım sürekli. 10 bin kilometre de sürekli yağ değiştim. 160 bine geldiğinde araç yağ yakmayı abartmaya başladı 10bin kilometrede 2 litre magnatec yakıyordu. Mecbur 180 binde motoru indirdim. Kurum değil resmen çamur çıktı araçtan. Gömlek, Piston giydirdim. 180 binden itibaren Mobil1 0-40 kullanıyorum ve 15.000 de 1 yağ değişiyorum. 15 binde 300-350ml eksiltiyor. Şu anda 300 bini geçtim. 120 bin kilometredir hiçbir sorun yaşamadım. Bence sizde mobil 10-40 tercih edebilirsiniz, bence en kaliteli yağ mobil de. Castrolü hiç tavsiye etmiyorum yada şanssızlıktır bilemiyorum.

ben mobil1 kullanıyorum zaten. ama senin bu hikayen gerçekten ilginç. ama benim şahsi fikrim sadece tesadüf diyelim motorda sorun varmıs ve patlak vermiş gibi sanki. geçenlerde bende su ile ilgili bir problem yaşamıştım. içerisinden su geçen bir kaç parçayı söktük ve gözlerime inanamadım bildiğiniz çamur bütün delikleri tıkamış. neyse tel falan sokup ulaşabildiklerimizi temizledik kalan içinde kaldı yine. kaliteli hava filtresi kullanıp kısa zaman aralıklarında temizlemek en güzeli benim şartlarımda..

kesinlikle mobil 1, 0-40

önceden 10-40i uzun zaman kullanıydıysanız 0-40 denemeyin.. keçeleri bozarsınız motor yaptırmak zorunda kalırsınız...

Valla ben Bp 10w40 kullandım son değişimde..Castrol istedim usta Bp ile castrolun kutularını gösterdi.Baktım castolu Bp üretiyor..neden 10 tl fazla verip castrol kullanayım ne değişir dedim Ve bp koydurdum...Şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım..tabi birde fin25 ekledim o ayrı tabi..

Geri