Motor yağ tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trasali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yağı genelde internet üzerinden almayı tercih ediyorum. Sanırım net üzerinden satılan yağların da çakması olmaz diye düşünerek alıyorum :) ne yalan söyleyeyim artık kimseye zerre kadar güvenim yok.

benim avantajım sanayi civarında çalışıyor olmamdı. tek tek gezdim 85-135 arasındaydı servisime danışarak aldım

bir markette kampanya vardı..5-40 mobil longlife ın litresini 7.5 tan aldım :)
dolanmadığım yer kalmadı bulamadım dahada :D 15 mi 16 tanemi ne aldım :D

bir markette kampanya vardı..5-40 mobil longlife ın litresini 7.5 tan aldım :)
dolanmadığım yer kalmadı bulamadım dahada :D 15 mi 16 tanemi ne aldım :D

Olay budur Caner yakaladın mı? çökeceksin tepesine :sulanma:

tabi abi; dedim oğlum caner gördünmü çimecen :D kasadaki halimi görmen lazım...:D başka yokmu başka yokmu diye geziniyodum heryerim yağ dolu e.t. görmüş gibi bakıyo millet..

piyasa sahte yağ ve filtrelerden geçilmiyor, yağ alacaklar güvendikerli bildikleri yerden alsınlarda geri boş. Castrol ve mobilin sitelerinde satıcıların yerleri var ben castrolü BP istasyonlarından yada büyük marketlerden alıyorum.

oda bir gerçek..yağı kontrol ettim tadı güzel ismail abi..:) mobilde kutu üzerinde bir marker - barkod gibi birşey var...

oda bir gerçek..yağı kontrol ettim tadı güzel ismail abi..:) mobilde kutu üzerinde bir marker - barkod gibi birşey var...

evet, mobil için daha güvenilir deniliyor, ama castrol alcakalar bu iki yerden başka yerden almasınlar tavsiyem budur.

piyasa sahte yağ ve filtrelerden geçilmiyor, yağ alacaklar güvendikerli bildikleri yerden alsınlarda geri boş. Castrol ve mobilin sitelerinde satıcıların yerleri var ben castrolü BP istasyonlarından yada büyük marketlerden alıyorum.
bu ne yahu ülkede güven kalmadı...her işte üç kağıtcılık...korkar olduk yetmedi parayonak olacağız bu gidişle

Selim abim zaten paranoyak olduk. Yeminle parça almaya korkuyorum ya. Bu kadar olur. Bu yüzden aracın yağını filan hep netten alıyorum bana daha fazla güven veriyor. Daha önce Antep yağları vardı. Şerefsizler boş olan firma yağlarının içine koyar müşteriye kakalardı. Onları gördüm ben.

bu ne yahu ülkede güven kalmadı...her işte üç kağıtcılık...korkar olduk yetmedi parayonak olacağız bu gidişle

Selim abi maalesef bu böyle , dikkatli olmak lazım , cok sirkilasyon olan yerden distribütör listesindeki bayiden almak lazım .

Geri