• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

motor yağ akıtırıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kys38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kys38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb 20 gün önce 2007 model tigra almıştım istanbuldan kayseriye getirirken kayseriye 70 km kala conta yaktı ve yaptırdım şimdi arabaya binip motor ısınınca motordan yağ akmaya başkıyo ama kapaktan gelmediği belli akan yağlarda motor ısısı ile duman oluyo bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanır sevinirim cumartesi günü de yaptırdığım ıstaya tekrar götürecek yapmadı sanırım

Son düzenleme:
eger yikaridan akiyor egzoz manifoltuna geliyor yakiyorsa üst motor contasi kaciriyor büyük ihtimal..hatali montajdan....motorun en üstünde lastik conta var o atiyordur yani...

eger yikaridan akiyor egzoz manifoltuna geliyor yakiyorsa üst motor contasi kaciriyor büyük ihtimal..hatali montajdan....motorun en üstünde lastik conta var o atiyordur yani...

teşekkürler

bende de buna benzer bi sorun var.Arabam 2004 1.4 G.

arabanın altına giriyom şanzumanın ve kartelin üstünde yağ var.Sık sık yağ ölçtürüyorum.aama yağda 1 ml bile eksilme yok.Şanzuman yağımda eksilmiyor.İlginç.Servise ve tamircilere gösteriyom.sökelim bakalım diyolar şanzumanı onuda ben kabul etmiyom. Niye edeyimki.Yağım 10000 km kadar yağ eksiltmiyor.

ama aşağıda da hep yağ var.

Geri