Motor temizleme spreyleri hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Motoru çıkarıp bulaşık makinesinemi soksam?:)Motor yerinede WD 40 takıp devam ederim sonra:)

valla en güzeli balta spreyi ... gerçi hepsinde yanıcı gaz var ama güzel temizliyor:D

en cok toz tutan malzame wd 40. 50cl aldım hepsini sıktım 1 hafta sonra önceki halinden daha kirliydi. sıktıktan sonra kurulamak lazım heralde.

en cok toz tutan malzame wd 40. 50cl aldım hepsini sıktım 1 hafta sonra önceki halinden daha kirliydi. sıktıktan sonra kurulamak lazım heralde.

ewt, kurulamak lazım hrlde diil, kesin kurulamak lazım..

forumda önceden de bahsedilmişti, böle spreyler fazla toz tutuo ve motora zarar veriyo die...

sprey şişesine gaz yağı koyun fıs fıs fıs hepsinden iyi hepsinden ucuz

Piyasada 2 lira bedelle satılan mucize ürün torpido parlatıcılardan alın. İster motoru silip ister silmeden uygulayın. Muhteşem manzarayı izleyerek bana dua edin:)

OPEL TEAM SERVİCE' dede uygulanıyor. ama fiyatını bilmiyorum. mustafa abi benim arabayada uyguladı. valla 10 numara oldu. tavsiye ederim

wd40 başkasına gerek yok

piyasada cesitli motor temizleme spreyleri var saten,,bugune kadar kullandiklarimdan memnun kaldim....once sprey sikiliyor daha sonra mutlaka hava yada su yardimiyla cozulen yagin temizlenmesi gerekir...spreyi sikip oldugu gibi birakirsaniz iyice pislik baglar orasi..

Son düzenleme: