Motor temizleme spreyleri hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstRA_ZN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Beyler bir sorum olucak.Motora sıkılan temizlik ve parlaklık veren bir sprey biliyormusunuz?Serviste bir kez uygulamışlardı benim motora hem temiz hemde parlak olmuştu.O zaman unuttum markasını fln sormayı,şuan leş durumda motor temislemem lasım biraz.Bu spreylerden kullanan yada markasını modelini bilen varmıdır aramızda?

Wd-40 :) Sadece motora değil her türlü pas,kir,yağ çözücü..Her zaman yanımda bulundururum ...

Wd-40 :) Sadece motora değil her türlü pas,kir,yağ çözücü..Her zaman yanımda bulundururum ...
Sadece sprey olarak uygulanıp temizliyor dimi bu sprey?sıktıktan sonra bezle fln silmeye gerek kalmadan yani.Plastik ve metal aksam içinde sorun çıkarmadan leke çıkarıyorsa ne mutlu:)

Ne gerek var 29 YTL'ye..6-8 YTL arası satılıyor WD-40. Bir kutu ile 10-15 kere temizlersiniz. Hem ben motor yıkatma taraftarı değilim, kendim demizlerim daha iyi..Tabi tercih meselesi..

Sadece sprey olarak uygulanıp temizliyor dimi bu sprey?sıktıktan sonra bezle fln silmeye gerek kalmadan yani.Plastik ve metal aksam içinde sorun çıkarmadan leke çıkarıyorsa ne mutlu:)

Yani sıktıktan sonra bezle silmek gerekiyor tabiki, o kadarda mucizevi bir sprey değil. Hatta spreyi alımanız yetiyor, sıkmaya bile gerek yok :D Plastikleri temizleyip koyulaştırıyor, metali parlatıyor yağını pasını alıyor..

önce temizleyip sonra sıkılması daha iyi sonuç verir zannımca :D

Servisteki eleman sadece sıktı ve motor pırıl pırıl oldu.Demekki daha önce çaktırmadan temizledi eleman sonra sıktı üstüne.Hokus pokus :)

Bence önce sıkıp sonra temizlemeli. Yada aynı anda hem sıkıp hem temizlemek gerek :D Madem temizledin niye sıkıyosun. Parlasın istiyorsan galericilerinki gibi o ayrı :D

yoksa wd 40'ımı arabayla temizliyorduk :)