Estafurullah olayı kişiselleştirmiyorum öyle bir çabamda yok. Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ama herşeyden önce işi bilene sormak lazım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi? Einstein güzel söylemiş ama Einstein yalan dolan veya boş icatlarla uğraşmadı bunu da biliyorsunuz. O yüzden böyle saçma sapan şeylere para vermenizi bir Türk vatandaşı olarak istemiyorum.Ve şunu da söylemek istiyorum +1 hp bile alamayacaksınız. Ama madem ki ısrarlısınız dyno'yu yaptırdığınız zaman sonuçları da bizle paylaşın görelim. Bu işler iddia ile olmaz çünkü onlar size dyno sonuçlarını belgeledi benim görüşümle yalan bir şekilde siz de gerçek bir şekilde bizle paylaşın tüm arkadaşlar görsün bel ki bakarsınız bu sonuçlardan sonra biz de inanırız. Saygılar.
İki adet alın tek bir araçta twin electronic supercharger yapın bel ki alacağınız güç iki katına çıkar.. Arkadaşım şaka bir yana bu gibi boş şeylere inanmayın. Ben Elektronik Teknikeriyim ve bu gibi elektrikli veya elektronik cihazlarda ıspat isterim.. Turbo emişli veye doğal emişti motorlarda Atmosferik basıncın 5/1 ini veremeyen cihazlarda nasıl güç artışı sağlandığını bana açıklarsanız o zaman inanırım. O ürünleri satan kişiye sorun bakalım silindirlere kaç ps'lik bir emiş sağlıyor? Maksimum ne kadar bir devirle o pervane dönüyor?
Sizlere tavsiyem ilk önce turbocharger hakkında bilgi sahibi olun.Madem ki konuyu Megachips bölümünde açtınız, ilgili kişiye yani işin ustasına sorun o cevap versin derim..
Bir de google'ye elektrikli supercharger yazın bir sürü yorum görrürsünüz, yorumların çoğunda bu aletle dalga geçenleri bazı kişilerde ise kullanıp çöpe attıklarını göreceksiniz.
Son olarak yanlış anlaşılmasın kişisel olarak hiçkimseyi eleştirmiyorum sadece pişman olacağınız işleri yapmanızı istemiyorum.

Haklisin, piyasada bir suru dandik elektrikli turbo var, ama zaten ben onlarin adini bile anmam, yaziyorsam bi bildigim var.
Dakikada 43000 kez donuyor.
Dyno sonuclarini paylasirim ama Ocak i bulcak gibi.
Tekrar tesekkur ettim bilgilendirmen ve iyi niyetin icin.