- Katılım
- 5 Şub 2010
- Mesajlar
- 227
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
bemim aracında karter civarından damlatıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mrb arkadaşlar bendede aynı sorun var hatta fazlasıyla var aracım 2008 opel vectra comfort 1.6 4bın kmde 2litre yag yaktı aracın yag degişimi gelmemişti daha yag degişimi yaptım motor katkısı da koydum gecer mı acaba9?
Yağı değiştireli 3.000 Km oldu, 2.500 Km'ye kadar hiç yağ eksiltmedi genelde şehir içi kullanıyorum arada 100 Km'lik yola gittim genelde saatte 95 -100 Km hızla gidiyorum. Dün Çanakkale'den İzmir'e geldim bu sefer saatte 120 - 125 Km hız yaptım. Akşam aracı park ettim sabah yağ çubuğunu çektim 5 dişten 2'si eksikti yağın, bende 400 ml yağ ekledim. Egzos ucuda soba borusu gibi kap kara olmuştu.
Araç 2003 Corsa "1.2 motor" 137.000 Km'de araç
önce kaçak var mı yok mu bakılmalı.benzer sorunu yaşadım.motor karter contası değişti,külbütör kapak contası değişti,şanzıman keçesi değişti artık yağ eksiltme sorunu kalmadı.