Arkadaşlar geçen hafta izinliği olduğumdan arabamla ilgilenme fırsatı buldum
Önce motor temizliği yaptım herhangi bir özel motor temizliği malzemesi ve parlatıcı
kullanmadım . Kullandığım malzemeler Pril, sıvı cif , kosla elde halı yıkama detarjanı.
Öncelikle aşağıdaki resimde görülen dinoma ve üstüde tazlikli su tutmayın resmi olan kısımları
market torbasıyla güzelce kapattım

Önce kaput altındaki halıyı bol sulu olarak mikrofiber bezle koslayla güzelce ovaladım
ardında cıvı cifle halı üzerindeki metal kısmı ovdum
ardından motorun açıkta kalan kısımlarını ve kaput altını içi tamamını boşalmış fısfıslı cam sil kutusuna koyduğum
sulandırdığım prille güzelcene sabunladım. Daha sonra moturu sünger boya fırçası yardımıyla köpürtüm,
ve ardından tazlikli yıkama makinasıyla duruladım ve ardından mikrofiber bez kuruladım
ve sonuç olarak aşağıdaki resimlerdeki görüntü ortaya çıktı

Daha sonra koltukları ,kapı döşemesi , taban halısı ,kumaş paspaslarına giriştim
Bunları temizlerkende kosla elde yıkama deterjanı ,Aspirin deterjanı ,orta sertlikte ufak elbise fırçası,
halı yıkama makinası ve micro fiber bez kullandım
Önce koltukları güzelcene fırçayla koltuk üzerindeki saç, pul, tozları temizledim
koltuk temizleme 1
Ardında makinayla süpürdüm
koltuk temizliği 2
Daha sonra Aspirin deterjanını fazla olmasada koltuklara sıkıpı koslalı suyla
micro fiber güzelcene sildim .
koltuk temizliği 3
Ardında fırçayla bir güzel fıçaladım
koltuk temizliği 4
Daha sonra makinayla köpüklü suyu çektim ve tekrar sabunladım ve fırçaladım
ardında tekrar makinayla çektirip duruladım
koltuk temizliği 5
video çekerken suyu çekmek biraz zor oluyor iki elle bastırıp yapınca suyu çekiş güçü
makinanın daha fazla şöyle söyliyim bu yıkama işlerinden sonra koltukların
kuruma süresi 4 saat kadar sürüyor
Önce motor temizliği yaptım herhangi bir özel motor temizliği malzemesi ve parlatıcı
kullanmadım . Kullandığım malzemeler Pril, sıvı cif , kosla elde halı yıkama detarjanı.
Öncelikle aşağıdaki resimde görülen dinoma ve üstüde tazlikli su tutmayın resmi olan kısımları
market torbasıyla güzelce kapattım

Önce kaput altındaki halıyı bol sulu olarak mikrofiber bezle koslayla güzelce ovaladım
ardında cıvı cifle halı üzerindeki metal kısmı ovdum
ardından motorun açıkta kalan kısımlarını ve kaput altını içi tamamını boşalmış fısfıslı cam sil kutusuna koyduğum
sulandırdığım prille güzelcene sabunladım. Daha sonra moturu sünger boya fırçası yardımıyla köpürtüm,
ve ardından tazlikli yıkama makinasıyla duruladım ve ardından mikrofiber bez kuruladım
ve sonuç olarak aşağıdaki resimlerdeki görüntü ortaya çıktı

Daha sonra koltukları ,kapı döşemesi , taban halısı ,kumaş paspaslarına giriştim
Bunları temizlerkende kosla elde yıkama deterjanı ,Aspirin deterjanı ,orta sertlikte ufak elbise fırçası,
halı yıkama makinası ve micro fiber bez kullandım
Önce koltukları güzelcene fırçayla koltuk üzerindeki saç, pul, tozları temizledim
koltuk temizleme 1
Ardında makinayla süpürdüm
koltuk temizliği 2
Daha sonra Aspirin deterjanını fazla olmasada koltuklara sıkıpı koslalı suyla
micro fiber güzelcene sildim .
koltuk temizliği 3
Ardında fırçayla bir güzel fıçaladım
koltuk temizliği 4
Daha sonra makinayla köpüklü suyu çektim ve tekrar sabunladım ve fırçaladım
ardında tekrar makinayla çektirip duruladım
koltuk temizliği 5
video çekerken suyu çekmek biraz zor oluyor iki elle bastırıp yapınca suyu çekiş güçü
makinanın daha fazla şöyle söyliyim bu yıkama işlerinden sonra koltukların
kuruma süresi 4 saat kadar sürüyor