motor beyin sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mer67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mer67

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar
arabada motor arıza lambası yanıyordu, servise gittim sonuçda arıza resetlendi fakat bu arıza tekrarlar dedi servisteki usta ve beyin değişecek ozaman dedi
arıza kodunu hatırlamıyorum, fakat
'gaz pedalından sinyal kesik' ( iletişim kopuk )gibi birşeydi
geçen hafta arıza lambası yanmıyordu fakat forumda sormuştum devir 3000 lere kadar çıkıyordu ilk çalıştırma anında ve 900 den aşağı inmiyordu, arıza kendiliğinden düzeldi fakat şimdi yukarıdaki sorun nüksetti,
sanırım geçen haftaki arızanın sonucudur.

şimdi sorum
bu beyin tahminen nekadardır?
arıza tekrarlarsa ne yapmalıyım?

ustalardan yardım bekliyorum

saygılar

arıza kodu p1550 dir beyin den gaz pedalına sinyal gitmiyor ve motor arıza lmbası yanıyor araç seri kalkmaz beyin değişecek sıfır fiyatı 1600.00 ytl çıkma bulman çok zordur bulsan bile imbo beyni ile bulman gerekiyor yeni al daha iyi ve garantili çıkmanın garantisi yokk

evet aynı olay benim eski vectrada oldu hatta seninkiyle aynı model ve comforttu ne yazıkkki beyin degişti hatta gaz pedalı bile degişti ama sorun beyindeydi çıkma falan alma servise git %25 indirim falan derken 1200 ytl biter iş

tamiri mümkün değil sanırım
bu arada ilginiz için tşk.

gecmıs olsun

Club cartınız inşallah vardır, %25 indirim var yedek parçada. Bir daha çıkma kullanmak mı? Tövbeler tövbesi!
Geçmiş olsun...

evet club kartım var servise beyini sordum indirimli 1.318 ytl dediler ama ellerinde yoktu.4 veya 15 gün içinde gelir dediler.
Acil olarak şehir dışına( Bursa ) gitmek zorunda kaldım yolda herşey iyiydi fakat şehir merkezinde dur-kalk yaparken arıza lambası yandı ve Ege Opel arkadaşın dediği gibi araç gaz yemede sorun yaşamaya başladı.Aracı stop edip bidaha çalıştırdım arıza kalıcıydı, neyse aracı park ettikten 1 saat sonra tekrar çalıştırınca arıza ışığının söndüğünü gördüm, sıkıntı sanırım ısıya bağlı sebeplerden kaynaklanıyordu. Bundan dolayı ist. gidip tamir ettirmeyi seçtim ve şuan için sıkıntı yok.Yani motor beyni tamir olmuş oldu.Büyük ihtimallede lehim çatlağıdır diye tahmin ediyorum.
Bu arada motor beyninin bulunduğu yer bence kapu içinde konulabilecek en kötü yer diyorum.
saygılar

Geri