Moralim Çok Bozuk :(

C.C. sana sitede bir köşe açalımmı Güzin Abla diye ok olmadı C.C. abla yok oda olmadı kısaca c.c. nin dert köşesi diyelim biz ona :D:D

baskanım C.C abla bizi bozmasın :D kısaca C.C olsun bari e ne yapalım yaslandık tecrübelendik,çok hemde coook acı çektik kim yüzünden bayanlar tabii yoksa niye cam açmayı unutsun dragon :D

abi senin araban güzel boşver derya hanımı..

baskanım C.C abla bizi bozmasın :D kısaca C.C olsun bari e ne yapalım yaslandık tecrübelendik,çok hemde coook acı çektik kim yüzünden bayanlar tabii yoksa niye cam açmayı unutsun dragon :D
Cengiz sen acı çekmek istedikten sonra bayanların arkasına sığınma. Her cinsten ağlatan da vardır, güldüren de. Belki de senin karşına hep ağlatanlar denk gelmiştir. Takdik değiştirme zamanın çoktan gelmiş. Hep aynı kulvarı kullanma.:kop:

acaba kız güzel mi :D

Öncelikle maile gelen cevapta özür dilediğini o an stresliymiş aklı başka yerde oldugundan ne dediğinin farkında değilmiş bende önemi yok diye cevap yazdım sonra kendini affeddirmek için yemeğe davet etti bende kibarca gerek yok diyerekten red ettim :) kızın resmi yok ama beni merak edenler için bi foto ..
ferdi.jpg

Ferdi bu durumda ben haklı cıktım değil mi kardeşim :)

c.c ; :)

Son düzenleme:
bence buradaki bayan arkadaş bir şekilde arkadaşımızla ilgilenmiş,ilgisini çekmek istemiş...
birisiyle ilgilenmek,dikkat çekmek illa iltifat ederek,kompliman yaparak olmaz, bu kız arkadaş da farklı bir yol seçerek senin onu düşünmeni,kafana takmanı sağlamış görüldüğü üzere başarmış da her zaman derim kadın kısmı şeytandır :D biraz üstelersen aranızda aşk bile doğabilir, bu da sizin tercihiniz tabii
aksi olsa bile her laftan karamsarlığa kapılmamak,bir de farklı boyutlarını düşünmek gerekir bence

C.C. sana sitede bir köşe açalımmı Güzin Abla diye ok olmadı C.C. abla yok oda olmadı kısaca c.c. nin dert köşesi diyelim biz ona :D:D

Başkan, sözünde durup başlığı açsın, ilk müşterin ben olacağım Cengiz abi..:)

Kırık Kalplerin Cengiz Abisi.. :)

Sen bu işi biliyorsun...!:good:

Geri