Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cam filmini özellikle bu havalarda yapmayın genleşmesi iyi oluyor diyorlar. Yazın sıcak + fön makinesi ile iyice genleşme sağlandığı için daha sağlıklı olduğunu duymuştum. Kışın yapılanlar yazın sıcaktan genleşerek kabartı oluyormuş. (Sonuçta fizik kuralları da bunu diyor)
Bugün aksaray teknooto (oto-ercü) da kaporamı verdim ve body kit siparişi verdim. Angel far , body kit , eksoz ucu , sis farı , spoiler , arka far boyama ve cam filmi , bodykit ve spoiler gelince aracıma uygulanacak. Resimleri koyup burada paylaşacağım.
KArdeş ben Body-Kit göremedim sen Karlık ve arka eteğe Body-Kit mi diyorsun? ondan bahsediyorsan güzel olmuş şık ve sade! Ama body kit değil ben de heyecanlandım benimki gibi başka bi corsa daha mı olucak diye