Mobil 1 ile "1.000.000 mil"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yağı bırakında dünyada bu km.lere dayanacak yağ filtresi varmı? bunu için özel bir yağ filtresi olmalı.

4 litre mobil1 yağ + 1adet yağ filtresi = 1,000,000 mil :D:D

şaka bir yana da acaba yakıt kalitesinin de buna etkisi olabilir mi? aynı kilometreleri Türkiye'de de yapabilirler mi?

Tek adam değildir her halde.
Gerçekten ciddi rakamlardan bahsediliyor Mobil 1 ve Castrol den başka yağ tanımam.

Mobil 1 'in 1990 senesinde ki testinde e30 bmw 3.25i ile gece gündüz demeden 4 yıl boyunca sadece yakıt ikmali ve yağ değişimi ile 1.000.0000 mil yapılmış ve motor açılarak incelenmiş ve parçaların mükemmel durumda olduğu ve BMW'nin tolerans değerleri aralığında olduğu sonucu çıkmıştı, ve bu test supersyn teknolojisinden önceki bir testtir.

http://www.mobil1.com.sg/museum/index.aspx

aracı aldığımdan beri gm kullanıyordum bu sene mobil 1 koydum gerçekten yağ mobilmiş.gm ile patates bile kızartmam

yürü be mobil :D

mobil gerçekten güzel yağ sadece otomobil için sanayi makinelerinde de 1 numara.

8 Yıldır Mobil 1 Kullanıyorum. Aracım Hiç hararet yapmadı. Bunun garantisi bitsin aynen bunada koyacagım.

mobil ayçiçek yağı da çıkarcakmış. bir litre yağ ile bir kamyon patates kızarabilecekmiş :D

mobil ayçiçek yağı da çıkarcakmış. bir litre yağ ile bir kamyon patates kızarabilecekmiş :D

senin nerden haberin oldu :D

gıda sektörü de benim elimde abi :D

Geri