Mitsubishi Carisma vs Opel Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Carisma

Kayinpederim De 1.6 Avance Var Kullanma Firsati Buldum 2001 Model 20000 Km De Ama şunu Söyleyim çok Hoş Bir Araç Yol Tutuşu Konforu Donanimi Süper Esenboğa Yolunda 200 ü çok Rahat Gördüm

carisma pet şişe bile değil alana yazık...

Tüm yazı ve yorumları okudum da neden kaynaklanır bu fazla elektriklenme anlamadım... ???

Şurada insanlara öneride bulunurken "opelim.net" başlığı altında olduğumuz nekadar da belli oluyor.. Carisma , Corsa'ya göre daha geniş ve daha oturaklı bir araba. Ayrıca japon olmasının verdigi yakıt ekonomisi ve performansı zannetmiyorum corsa da bulabilecegini.Corsanın bu arabaya göre tek artısı 2.el konusu olur.

Modifiye konusundada ister fiat bis'i alfaromeoya ya benzetmeye kalkışırsınız ister honda 1.4 hb alır VTI yapmaya. Buna kimse karışamaz.. Ben güzelim astra h ı ne hale getiren insanlar gördüm.. onlar öyle yapıyor diye astraya binmeyecek miyim.. :)

Tüm yazı ve yorumları okudum da neden kaynaklanır bu fazla elektriklenme anlamadım... ???

Şurada insanlara öneride bulunurken "opelim.net" başlığı altında olduğumuz nekadar da belli oluyor.. Carisma , Corsa'ya göre daha geniş ve daha oturaklı bir araba. Ayrıca japon olmasının verdigi yakıt ekonomisi ve performansı zannetmiyorum corsa da bulabilecegini.Corsanın bu arabaya göre tek artısı 2.el konusu olur.

Modifiye konusundada ister fiat bis'i alfaromeoya ya benzetmeye kalkışırsınız ister honda 1.4 hb alır VTI yapmaya. Buna kimse karışamaz.. Ben güzelim astra h ı ne hale getiren insanlar gördüm.. onlar öyle yapıyor diye astraya binmeyecek miyim.. :)

ama ben kullandım harbiden pet şişe bi süre sonra kalitesizliğe dayanamıyor insan...

abartma sende len:D

avrupaya gelen ilk evo 5 diye biliyorum bende

Sadece Avrupa lansmanı böyle yapılmıştır (Carisma GT olarak).İşin komik yanı aracın safkan Lancer olmasıdır...etiketi sökülüp Carisma yapıştırılmış desek yeridir.

valla hocam bakacağız pet şişe gibi durmuyor açıkcası biraz daha yorumla daha net bi bilgi edeceğimi düşünüyorum

carisma alınırmı parayı sokaktamı buldun şahin al daha iyi mesela

satışın çok zor olur! bence bide şöyle düşünmek lazım yeni segmentteki araçlara bir bakın nerdeyse 97-98 civicler vectralar bile kendi kabuğuna çekilcekek bence 2003 carisma da bu araçlarla aynı sınıfta

abi ben sana tercüman olayım! sakın alma ama sakın! git corsa al şöyle güzel bi renk olsun sıkıldınmı en kötü bi bayana denk gelir rengine biter yine alır! ama carisma öyle değil aracı bileni bulman lazım en kötüsü aracın temizini bulman lazım!

sen en güzeli 2004-2005 kız gibi bir corsa al başın hiç ağrımaz!.. :D

eger konu yenı corsa ıse dusunmem corsa derım..japon fransız ıtalyan ıngılılız v.s ve dıgerlerı sadece tenekedır..enıyı otomobıler ALMAN VE AMERIKAN ARACLARIDIR..opel olmaycaksa tek alternatıf enbuyuk rakıbı ve hemserısı woslkvagendır

Geri