Misyonerlik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enteresan cevaplar ve yorumlar geliyor hayretlet içindeyim

yaw çıkalım meydanlarda savaşalımmı diyorum adamlar ininde basmış kesmişler işte

bütün dünya devletleri gizli örgütlerle bunu yapıyor türk yapıncamı suç

kız çoçuklarını diri diri gömen bir toplumu bir zihniyeti yok etmiş bir dinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum ..

bu mevzu kapanmamış mıydı?????

Bu sabah best fm de murat erdinle konuşan türkiye isimli programa bir vatandaş katıldı..1 Hafta önce almanyada almanlar tarafından abim katledildi haberiniz varmı ve ya basına hiç yansıdımı diye sordu...Bize olunca oluyor..Onlara olunca dünya ayağa kalkıyor...Artık farkına varmak lazım bazı oyunların...

ALLAH'IN verdiği canı ALLAH alır...

şimdi karting zamanı ben biraz sitres atıp geleyim gece 1 2 gibi görüşürüz arkadaşlar siz yazın ben cevaplarım

:good:

arkadaşlar bu iş öle öldürmekle asıp kesmekle olmaz...

herşey eğitimle olur...

sen ailene çoluğuğa çocuğuna sahip çıkırsan gerekli eğitimi verirsen sonrasından korkma...

avrupa müslümanları kaba kuvvetle yıkamayacaklarını anlayınca bunun tek yolunun ellimizden kuran-ı kerimi alıp ve aile yapısını bozmakla olabileğeceğini anlamışlar ve şu anda uyguladıkları politika da bu...

asla bu vahşeti tasvip etmiyorum hiç kimse bir başkasının canını almayı savaş ortamı dışında kendinde hak sayamaz dinimizde de bu böyledir,kim bir insanı öldürmüşse bütün insanları öldürmüş sayılır denmektedir ancak kanunlarda da misyonerlik suç sayılmalı cezaları olmalı var olanlar da artırılmalı ve bu cezalar caydırıcı olmalıdır,tabi Allah insanlara akıl fikir vermiş doğru yolu bulsunlar diye de birçok peygamber ve kitap göndermiş,peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V) ve kitabı Kuran-ı Kerim de en son peygamber ve kitap olduğuna göre herşey açık seçik ortadadır,tabi insanlar inançlarında özgürdür ve dinimizde de zorlama yoktur Allah ile kul arasına kimse giremez kendi iradeleriyle başka bir dine inanıyorlarsa da kendi bilecekleri iştir.fakat misyonerlik gibi başka bir dini özendirerek hatta burası çok önemli özellikle bizim gibi ekonomik olarak çok iyi durumda olmayan toplumlarda ilgili din ve mezhep mensuplarının insanları resmen para karşılığı kullanarak satın almak suretiyle bu faaliyetleri gerçekleştirmeleri yasaklanmalıdır ve ağır şekilde cezalandırılmalıdır.bugün bir gazetede yada internette bir haber sitesinde okudum öldürülenlerden birinin amcası anlatıyor ailecek hıristiyan olduklarını ve misyonerlik için ayda 5000 USD. maaş aldıklarını söylüyor.yani ekonomik zorluklar içerisindeki insanları en zayıf yerlerinden vuruyorlar,elbette rakam ne olursa olsun ne kadar büyük olursa olsun gerçek inanç sahibi müslümanlar hiç bir şekilde para yada başka vaatlerle dinini değiştirmez ama bu tür olaylarla karşılaşmamak için de hükümetlerin işsizliği azaltıp toplumun refah seviyesini artırmaya yönelik daha çok yatırım yapması ve özel sektörüde istihdamı ve üretimi daha çok artıracak yatırımlara teşvik edici politikalar izlemesi gerekir.girişimcilere köstek değil destek olunmalı ki bir an önce hakettiğimiz gelişmiş ve müreffeh toplumlar seviyesine yükselelim.biraz uzun oldu galiba ama herşey eğitim ve çok çalışıp üretmekten başlıyor gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri