Ne yaptıysa abisi artık..Her insanın bir çıldırma noktası var demekki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbette her insanın yaşama hakkı var..Yaşama hakkı olması bu ülkede at koşturması anlamına gelmez..Gitsin önce kendi dinini tanımayan evlatlarının aklını yıkasın...Ne özgürlüğünden bahsediyorsunuz...Sorduğun sorunun cevabını özelden yazdım...
Konunun kapatılması istenmiş..Bu benim son mesajım..İsteyen istediği şeye inanır..Kimsenin katledilmesi taraftarı değilim...Ama onların kandırmaya calıştığı gibi cahil insanlarda onlara devletin veremediği cezayı cahilce veriyor..Bu bir döngü..Tartışılacak bişey yok...
Amazon ormanlarında ya da Afrika'da medeniyetin hiç uğramadığı fakat son derece barışçıl yaşayan bir kabile düşün.Buradaki insanlara İslamiyet'in i'si ulaşmamış olsun.Buradaki insanların hepsi doğrudan cehenneme mi gidecek?Bu en uç örnekti, ancak kabul etmelisin ki ailesi veya çevresi nedeni ile İslamiyet ile tanışmamış bir çok insan var.Bence önemli olan nasıl ve ne şekilde inandığı veya ibadet ettiği değil, yukarıda Allah'ın var olduğuna inanıp kendince en uygun şekilde ibadet etmesi.Unutmayın ki Allah insanın kendi annesinden bile daha bağışlayıcıdır.şu ana kadar annenizin sizi asla affetmeyeceği veya hakkını helal etmeyeceği herhangi bir şey yaptınız mı?Eğer yaptıysanız o zaman nasıl kendimi affettiririm diye düşünüp ona göre hareket edin...
:good: :good: :good:Amazon ormanlarında ya da Afrika'da medeniyetin hiç uğramadığı fakat son derece barışçıl yaşayan bir kabile düşün.Buradaki insanlara İslamiyet'in i'si ulaşmamış olsun.Buradaki insanların hepsi doğrudan cehenneme mi gidecek?Bu en uç örnekti, ancak kabul etmelisin ki ailesi veya çevresi nedeni ile İslamiyet ile tanışmamış bir çok insan var.Bence önemli olan nasıl ve ne şekilde inandığı veya ibadet ettiği değil, yukarıda Allah'ın var olduğuna inanıp kendince en uygun şekilde ibadet etmesi.Unutmayın ki Allah insanın kendi annesinden bile daha bağışlayıcıdır.şu ana kadar annenizin sizi asla affetmeyeceği veya hakkını helal etmeyeceği herhangi bir şey yaptınız mı?Eğer yaptıysanız o zaman nasıl kendimi affettiririm diye düşünüp ona göre hareket edin...
"Andolsun ki sen, öldürmek için bana elini uzatsan (bile) ben sana, öldürmek için el uzatacak değilim. Ben, alemlerin Rabbi olan Allah'tan korkarım."
Maide 28