Misyonerlik!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence vahset.
Çünkü; müslümanlık ta hernekadar baskı zorlama yok dense bile bir takım kesimler cemaat adı altında misyonerlik yapıyor.buna baskı zorlama dahilmi bilemem ama ben sanmıyorum..yurt dışında misyonerlik yapanlar Türkiye'de cemaat oluyor zaten.yani düsünsenize misal Almanya'da kuranını kerim basıp dagıtan bir matbaadaki tüerler yada calısanlar öldürülse burda nasıl haber yapılırdı.işte ozaman kafirler islam düşmanları müslümanları öldürdü denirdi.Bu olaydada ben öldürülenleri haklı bulmuyorum ama öldürülmesine karsıyım.bu benim sahsi fikrimdir ben zaten dinime baglı değilsem ondan kopmaya meyilli olurum.yani bu benim karar verceğim bişeydir.tabi cehalet burda önemli bir rol oynar yine.
ben sunada katılmıyorum yok canakkale iman gücüyle kazanıldı savaslar allah tarafından kazandırıldı.böle bişey olsa türkiye suanda dünyanın ilk leri arasında olurdu.yada filistin yada ırak,iran bunlar da müslüman ama gavur zülümdeler.savasları kazandıran allaha inançla gelen güven ve cesarettir.yani islamiyet daha doğrusu din insanlara ahlaki birtakım degerleri asılamaktaki bir aractır.amaç ise refhın saglanmasıdır.

Vahşet tabiki ismail başka ne olabilir..Hangi din bir insanın başka bir insana bunu yapmasını kabul eder...İnsan insanın gırtlağını kesermi arkadaş bu nasıl dolduruşa gelmektir nasıl bir gazdır...Anlayamıyorum bazı şeyleri...

abi onlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor...hadi istanbulu anladık yapıyolarda bu ne cesaret anadoluda ufak şehirlerde bunları yapmak

Bu vahşet sadece acizliğin ve kafasızlığın belirtisidir. Düşünebilen bir insan bu tip sorunların boğaz kesmekle çözülemeyeceğini bilir. Sonuçta artık ortaçağda yaşamıyoruz.

hem müslüman olmayan herkes cehenneme gidecek diye birşey de yok..

nası yok ya... yapmayın arkadaşlar... lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen... kalbinde zerre kadar iman olan herkes cehennemde günahlarının kefaretini çektiğinde cennete gircek... kafirler için böle bişe söz konusu diil... onlar sorgusuz cehennemliklerdir...

nası yok ya... yapmayın arkadaşlar... lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen... kalbinde zerre kadar iman olan herkes cehennemde günahlarının kefaretini çektiğinde cennete gircek... kafirler için böle bişe söz konusu diil... onlar sorgusuz cehennemliklerdir...

Çok doğru..

Bence vahset.
Çünkü; müslümanlık ta hernekadar baskı zorlama yok dense bile bir takım kesimler cemaat adı altında misyonerlik yapıyor.buna baskı zorlama dahilmi bilemem ama ben sanmıyorum..yurt dışında misyonerlik yapanlar Türkiye'de cemaat oluyor zaten.yani düsünsenize misal Almanya'da kuranını kerim basıp dagıtan bir matbaadaki tüerler yada calısanlar öldürülse burda nasıl haber yapılırdı.işte ozaman kafirler islam düşmanları müslümanları öldürdü denirdi.Bu olaydada ben öldürülenleri haklı bulmuyorum ama öldürülmesine karsıyım.bu benim sahsi fikrimdir ben zaten dinime baglı değilsem ondan kopmaya meyilli olurum.yani bu benim karar verceğim bişeydir.tabi cehalet burda önemli bir rol oynar yine.
ben sunada katılmıyorum yok canakkale iman gücüyle kazanıldı savaslar allah tarafından kazandırıldı.böle bişey olsa türkiye suanda dünyanın ilk leri arasında olurdu.yada filistin yada ırak,iran bunlar da müslüman ama gavur zülümdeler.savasları kazandıran allaha inançla gelen güven ve cesarettir.yani islamiyet daha doğrusu din insanlara ahlaki birtakım degerleri asılamaktaki bir aractır.amaç ise refhın saglanmasıdır.
öncelikle şunu düzeltmeni istiyorum (kuranıkerim)yazman gerekli yanlışlık olmuş galiba.zaten dinimizce adam öldürmek enbüyük günahlardan biridir.allahın verdiği canı sen nasıl alırsınki..haşa sen allah mısın....resmen kafa yıkanmış ve topluma salınmış insanlar bunlar.bana şimdi biri gelcek elime bıcak vercek git şu adam hırıstiyan dicek bende boğazını kescem....resmen cahillik.ayrıca canakkale savaşında veya diğerlerinde iman gücü olmasa mermisi biten silah nasıl ateş eder,yada tetik parmağına isabet eden kurşunla kopan parmak nasıl tetiğe basar.bunlar canakkele zaferleri kitaplarında acık ve net yazıyor bende o kitapların kitaplarda tarihcilerin yalancısı ozaman.yarıca başımızda hala atatürk gibi düşünen ileri görüşlü bir lider olsaydı hala,merak etme dünayanın bir numaralı ülkesi olurduk.size yaşanmış bir olayı anlatayım olayı yaşayan benim çok samimi olduğum özel harekat başkomseri şuanda kendisi doğuda müdür.ilk tayin bölgesinde yine doğuda çatışmaya katılmışlar pkk ile.1 arkadaşlarını şehit vermişler onlarda yani pkk lılar azmış ama hepsi ölmüş.biri hariç.kanascıları.bir türlü saklandığı mevziye ulaşamıyor ve indiremiyorlarmış.ne olduysa kanascı teslim olmuş ama pkk lı kan ter içinde ve rengi atmış.sorguya almışlar ne olduda teslim oldun diye.kanascı başlamış anlatmaya.şuanda sizin hepinizi vurmuştum ama tam nişan alıyorum sana (yani başkomsere)dürbünün önüne bir aksakallı geciyor,birdaha doğrulup birdaha nişan alıyorum aynı manzara gene...kanascı en sonunda teslim olmuş

Son düzenleme:
ne yani alnı i kere bile secdeye değmemiş hayatı boyunca abdestsiz gezmiş adammı cennete gidecekmiş...ALLAH ı inkar edenmi cennete gidecekmiş....

Herkes ölünce gider gideceği yere.Şimdiden kimin nereye gideceğini tartışmak anlamsız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri