minoxidil kullanan varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Minoxidil zaten ilk önce tansiyon ilacı olarak piyasaya sürülmüş daha sonra yan etki olarak kıllanmaya sebep verdiğinden dolayı insanlar saçlarına sıkmaya başlamış :]

Dediğiniz gibi oral olarak aldığınızda daha etkili ama kalp ritmini bozabilir :]
deme :D

"ehh benimde bi ayak çukurda diye kullanıyorum zaten:D"

Naptın daha çıtırsın sen yaa ohooo

saç olayında etkili olan mezoterapidir 1 ay kadar yapılıyor eğer dökülme devam ederse bırakıcaksın biraz dökülsün yani şekli belli olsun en azından nerden gidicek sonra parayı basıp saç ektiriceksin artık saç ekimide epey ucuzladı ve gelişdi ilk geldiğinde acılı ağrılı idi birde fiyatı yüksekdi bizim abimiz yaptırmışdı 8000 dolara şimdi fiyatlar 3 bin tl ye kadar düşmüş kredi kartına 12 taksit falan her şeyi yapıyorlar..

valla deniyorum bakalım işe yararsa burdan bağırırım :D ben serum şeklinde kullanıyorum sitede bi abimiz tavsiye etti :)

sabahları azelderm ile sürüyorum akşamlarıda minoxidil şamp. ile yıkayıp daha sonra sürüyorum 2.5 hafta oldu başlayalı bi faydasını henüz görmedim..

bu arada saçıda 2ye vurdurdum kolay sürülüyor artık..

Kısa vadede bişi bekleme yanlız onu soliyim sabırla ve düzenli bi şekilde biraz uzun vade de kullanman lazım

ben 14 aydır kullanıyorum..faydali bir ilac basta yan etkı gordum biraz bas agırıs falan ama su anda iyi..hem dnc-l hemde arak kullanıyorum..iyi yane baslangıca gore sac cıktı ...ama masrafa her gece ugrasa degermı blmıyorum...:p hala kullanıyorum:)

bende arak kullanıyorum.. bakalım :D

Geri