minoxidil kullanan varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende arak kullanıyorum.. bakalım :D
İbrahim hiç uğraşma kardeşim git döküle yere saç ektir 2500 e işi çözerler bizim kuzenin kafayı adam ettilerya (saç namına bişey yoktu) herkeste saç çıkarırlar artık :D

İbrahim hiç uğraşma kardeşim git döküle yere saç ektir 2500 e işi çözerler bizim kuzenin kafayı adam ettilerya (saç namına bişey yoktu) herkeste saç çıkarırlar artık :D

abi hehehe.. valla saç şuan var ama dökülmesin amacım.. çok dökülüyor yoksa bende ektirrim eğer komple giderse..

abi hehehe.. valla saç şuan var ama dökülmesin amacım.. çok dökülüyor yoksa bende ektirrim eğer komple giderse..

genlerinde varsa o illa dökülür senin alıcağın o ilaçlar ancak dökülmesini geciktirir yani kaçınılmaz sonu biraz erteler ama o ilaçları kullanmayı bırakdınmı etkisi geçdimi gene dökülmeye başlar

cengiz ustanın dediğini yap git ektir temelli kurtul.. diğer türlü uzun vadede zaten o saç ilaçlarına verdiğiniz paralarda epey tutuyor.. artı aldığnız ilaçların yan etkisi yada ilerki yaşlarda doğurabiliceği sorunlarda tam bir muamma bence en güzeli araştırma yap güzel iyi bir güzellik merkezinden fiyat al git bir kafana baksınlar saçı ektir ömür boyu rahat et :D

genlerinde varsa o illa dökülür senin alıcağın o ilaçlar ancak dökülmesini geciktirir yani kaçınılmaz sonu biraz erteler ama o ilaçları kullanmayı bırakdınmı etkisi geçdimi gene dökülmeye başlar

cengiz ustanın dediğini yap git ektir temelli kurtul.. diğer türlü uzun vadede zaten o saç ilaçlarına verdiğiniz paralarda epey tutuyor.. artı aldığnız ilaçların yan etkisi yada ilerki yaşlarda doğurabiliceği sorunlarda tam bir muamma bence en güzeli araştırma yap güzel iyi bir güzellik merkezinden fiyat al git bir kafana baksınlar saçı ektir ömür boyu rahat et :D

hehehe ömür boyu güzelleş merkezi :D

bu kafanın güzelleşmesi için rakı da iyi gelir diyorlar :):):)

bir de ben bir ara toppick kullanmıştım :D gözlerine inanamazsın yıkıyorum cıkıyorum değil de sen ekiyorum çıkıyorum diye kendini avutursun artık bundan kelli :D çünki korkunç saçın oluyor keratin tozunu uygulayınca, ben neler yaptım, ne paralar harcadım boşa uğraşma kardeşim suyun akıp yatağını bulması gibi saçlar da olması gereken şekli alıyor zamanla ...
kimse önüne geçemez estetik müdahale dışında

Bence en doğrusu mevcut olanı koruyabilmek, ama bunu yaptığını iddaa ettikleri ilaçların çok ciddi yan etkileri var. ilerde ne gibi sorunlar yaratacağınıda kimse bilmiyor???

Herşeye çare buldularda şu kelliğe bulamadılar:D İbrahime katılıyorum döküp ektirmek yerine olanları kaybetmesek yeter. Geçenlerde bir arkadaşım ektirdi. Baya keldi kendisi:D bu en son teknoloji ekim şeklide yapılmış. kesmeden enseden köküyle alıp köküyle ekmişler. yalnız tanesini 3 euroya yapıyolarmış bu sistemin. benim arkadaşım o dr un çevirilerini falan yaptığı için 2 euroya yapmış. 3 bin tane saç ekmiş enseden alıp. çok güzel olmuş hiç ekim olduğu belli değil. bazıları çok belli oluyor. birde bu enseden alıp ekilenler dökülmüyormuş. o güzel işte:)

Ben kullandım bir süre önce bıraktım,okulu olan çalışan adam için günde 2 kere kullanmak çok zor iş minoxları,ben spectral dnc ve dnc-l kullandım etkisinide gördüm ama kafam sar renk oluyodu,artık onun yerine doktorun verdiği PROPECİA hapını kullanıyorum saçlarım yerinde:)

arkadaşlar bu gen meselesi dna nızda varsa ne yaparsanız yapının isterseniz tutkalla yapıştırın gene dökülüceği varsa dökülür.. o ilaçlarıda kafanıza sürüyorsunuzda südüğünüz yerde beyin vücudun allah korusun en hassas yeri ilerde o ilaçlardan ötürü kompliasyonlar olmasın kafaya öyle her şey sürmeyin bence..

İbrahim erken başlamışsın ama kader işte neyse geçmiş olsun kaçınılmaz sona doğru gidiyoruz. Banada yazın vermişlerdi ama bioxcin' den fırsat bulupta kullanamadım. Yakında başlarım bende kullanmaya. bakalım ne olacak. Ama ben bunlardan bir iş çıkacağını sanmıyorum züğürt tesellisi

Son düzenleme:
Ben kullandım bir süre önce bıraktım,okulu olan çalışan adam için günde 2 kere kullanmak çok zor iş minoxları,ben spectral dnc ve dnc-l kullandım etkisinide gördüm ama kafam sar renk oluyodu,artık onun yerine doktorun verdiği PROPECİA hapını kullanıyorum saçlarım yerinde:)
Propecia yı dr mu tavsiye etti? yaw bunların yat etkisi yokmuymuş? üstelik %2 oranında erkeklikle ilgili ciddi sıkıntılar yaratıyormuş:D

Geri