kangoo araçları 2004 ten bu yana şirkette kullanıyoruz. şahsende kullanım uzun süre ve halen kullanmaktayız. 1,5 dci kangooların motor ömürleri 150 bin ortalamsındadır. iş için ideal dirençli bir araç olmasına karşın, günlük yada özel kullanım için bir anlam ifade etmediği kanısındayım.
Doblo yu 2 sene kullandım 2005 model 1,3 multijet motorlu aracını yineiş için kullandık. kangooya göre daha konforlu oldugu mutlak fakat 1,9 motorları bence doblo için en ideali. yol tutuş, performans açısındanda kangoo dan daha başarılı oldugu kanısındayım.
Combo değil fakat corsa van kullanıyorum. fakat comboyu da 6 ay gibi bir süre kullandım. bence minivan araçların arasında fiyat ve fayda analizi yapılacak olursa, combo 1. sırada yer alır. konforlu, kaliteli, yol tutuşu,güvenlik, yakıttaki cimriliği vs vs ile combo hem günlük kullanım hemde ticari kullanım için mükemmel bir araç.
Caddy SDI van modelini kısa bir süre kullandım. bence hantal ve bakım maliyetlerinin pahalılığından dolayı tercih edilebilecek son marka.