Mini onarımdan çamurluk tamiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgajj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kurunun yanında yaş da yanar o yüzden her servis için genelleme yapmayalım bence...izmitteki autoking güzeldi ben işçiliğinden de memnun kaldım ilgilerinden de...eski aracımı götürmüştüm...en güzel yanı ise bedava olmasıydı...

Konunun başlangıcında bahsettiğim tamiratlar için aracımı dün (23 Nisan'da) Kayseri Autoking'e bıraktım. Araç bir gün orda kaldı. Ertesi gün öğleden sonra aradılar aracınız hazır dediler. Aracı aldığımda herhangi bir sorun görmedim, güzel bir iş çıkarmışlar. Yarın düzeltilen yerlerin fotolarını çekip ekleyeceğim.

aracımın sağ önkapısında küçük bir göçme olmuştu yazın Autoking'e bırakmıştım bir hafta sonra aracımı aldım. 2-3 ay sonra yapılan yerlerde pullanma oldu. firmayı kasko şirketine şikayet ettim 3 gün sonra Autoking beni aradı. aracı tekrar alıp yaptılar. şimdilik bi sıkınttı yok.

bence yaptırın hiçbir sorun çıkmaz autoking yaptığı işle ilgi form veriyor size dilerseniz fotografını da saklayın bu formu aracı satarken gösterirseniz hiçbir sorun olmaz. Sonuçta alacak kişi için önemli olan doğruyu bilmesi elde hiçbir belge olmadan satılınca tabi alan kişi de doğal olarak huylanabiliyor. Önemli olan yapılan işleri belgelendirmek.

Evet Berker bey doğru söylüyorsunuz, bir belge verdiler ve belgede ne tür işlemler yapıldığı belirtildi. Saklayacağız tabii, sonuçta satarken gerekebilir.

Araçta yapılan işlemlerin fotoğrafları(eski halleriyle birlikte) ekliyorum

Sol Çamurluk Eski Hali
24340495.jpg

Bu da Yeni Hali
kds40k.jpg

Sağ Çamurluk Eski Hali
30573935.jpg

Ve Yeni Hali
2wq4mmv.jpg

Sanayiye gitmişken bir tane de kolçak taktırayım dedim, şöyle bir şey aldım. Çok kaliteli değil ama iş görür cinsten.

jjvcq0.jpg

Son olarak da buralardan bir fotoğraf, Sivas Kızılırmak kenarında, güzel bir manzara ve aracım.
2dazol2.jpg

orjinalmi nasıl yani bir sürü göçük ve orjinal orjinal dediğinizin hiç bir kusuru olmaması gerekir tabiki yapılacak boyanacak şimdi arabamı çizdiler ve zamanla mpaslanmaya başladı boyattırmayıp orjinalmi bırakacaksın paslı ve çizik orjinal nasıl orjinalse bence bence diyorum orjinal parçası değişmemişse orjinaldir yoksa güzelce boyanmışssa orjinalliği bozulmaz diyeceksinizki satarken görürsün satarkende söylersi adama resmi varsa gösteri yoksa anlatırsın beğenirse alır beğenmezse uğurlar olsun dersin kimseye zorla mal satmaca yok beğenen alsın kardeşim

çok derin değil hocam çizik pasta ile kendin bile halledersin sonuçta aracın boyanacak değeri düşer benim sol kapı göçük dolu ufak tefek dokunmuyorum orjinal haliyle kalsın

Geri