Mini onarımdan çamurluk tamiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgajj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok derin değil hocam çizik pasta ile kendin bile halledersin sonuçta aracın boyanacak değeri düşer benim sol kapı göçük dolu ufak tefek dokunmuyorum orjinal haliyle kalsın

autoking....

kesinlikle hayır...!

evet okan kardeşimin corsayı da mahvettiler beraber gittik o aracını aldı ben randevu alacaktımaracını gördükten sonra randevuya gitmedim.deiğimgibi ufak bir tüp pasta 6 lira filan 1 liraya üstübü al iyice bastır .dikkatli bakınca anca anlaşılır

Ben Ankara'da bir iki iş yaptırdım, işçilik bakımından harika değil ama fena da değildi. Yani bedava sirke baldan tatlıdır misali birşey.

autokıng ıle cok sey yazılıp soylendı bugune kadar.benım gordugum ve anladıgım kadarıyla sorun fırma olarak autokıng değil.calısanların ozenı.yanı her autokıng servısı aynı temız ıscılıgı cıkaramayabılıyor.subesını hatırlayamadıgım bır ızmır subesı sırf gelen sıkayetler nedenıyle el degıstırdı.manısa autokıng ın ıyı ıs cıkardıgını bılıyorum ve tavsıye ederım.ozellıkleızmırdekıler manısayı tercıh edebılırler.manısada melıh bey sorumlu.gayet ılgılı ve herseyı acıkca konusuyor goz boyamıyor.neyse o yanı

Anlaşılan özellikle işçilik konusunda sıkıntılar oluyor. "Nasıl olsa bedava iş yapıyoruz, salla gitsin" mantığıyla iş çıkarılabiliyor. Özellikle İzmir ve Ankara'daki servisler sorunlu gibi duruyor. Sikayetvar.com adresinde de bu servisler anlatılmış. Biraz titizlik gerekecek, gerekirse başlarına ekşiyeceğiz öyle yaptıracağız, aksi taktirde "el elin eşeğini" durumu söz konusu oluyor.

Sonax la anlaşsın bu kasko şirketleri. Sonaxdan memnun kalmayan hiç duymadım. Bu Autoking fiyasko çıktı. ... Gitmiyorum ben de... Yazı bekleyip para olursa sonax...

birde söyle düsün kardesim...
metalik boyanin islemi tas ve ciziklerde zordur...üzerinde ikinci parlak boya vardir...
normal boyalarda rütüs daha basit...o cizik veya tas izlerini temizler ince zimpara cekersin,üzerine firca ile cok dikkatlice rütüs yaparsin, ve cilalarsin..ama metalikde bu iki kat boya bir ana ikinci cila boyasi oldugundan zor bir islemdir...

Ben üç kez yaptırdım ve memnun kaldım, renktede farklılık yok.
Kalifiye elaman çalıştırmayan işyerleri temiz iş yapanlarıda bozuyor.;)

Eski aracıma aynısını yaptırmıştım Autoking'de. Özensiz, kalitelesiz işçilik.(Teslim alırken farketmemiştim ama sonra farkettim boyanın üzerinde kabarcık izleri vardı. En kötü boyacı daha iyi boyar eminim.) Söz verdiklerinden çok daha fazla bölgeyi macunlama ve boyama (Vectra C Elegance vardı, sol arka çamurluğun aynı yeri aynı miktarda aynı renk, bana da size söylediklerini söylemişlerdi. Sonra satarken sıkıntı çıktı neredeyse komple boyalı gibi çıktı çamurluk). Hatta renk farkının da hissedilmesi gibi durumlarla karşılaşmayı göze alıyorsanız yaptırın...

bilgisayarli boya karisimcisi bulursaniz ki bu nadir bulunur bu ülkede herhalde konyada var biliyorum bir komsum yaptirmisti 8 sene oluyor...eski boya matligini bile verebiliyorlar...hicte farkedilmiyor...

Geri