Migros'ta çalışan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Migros'ta çalışmak nasıldır?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
abim mağaza müdürü migrosta...vardiyaları mağaza müdürünle ayarlayabiliyosun ama tabi bu senin isteğine göre olmuyo maasın ssk artı deterjan falan veriyolar partlara yok ama fullere alısveris çekide veriyolar bildiğim kadarıyla

ben full olarak başlicam umarım deterjan komikmiş ama yine iş görür alışveriş çekide güzel düşünce bana uyar :)

aranı vardıya müdürü ile ıyı tut gerısı kolay :)...

bizim bir arkadaş manav reyonunda çalışmıştı part time.. günde 4 saat çalışıyodu galiba, haftasonu 1 gün mü 2 gün mü hatırlamıyorum ama daha uzun saat çalışıyodu..

alışveriş çeki belli zaman aralıklarında çift maaş falan derken fena da para almıyodu , yani 20 li yaşlarda biri için iyi rakamlardı diye hatırlıyorum..

Şimdilik böyle çalışıp ilerde mağaza müdürü olun madem :)

bu arada eleman arıyolarmı ?

yaz sezonunda mutlaka alıyorlar o yüzden başvurdum kabul edildim daha önce kipaya başvurdum kabul edildim ama şartlarda anlaşamadık
kipanınkı nasıl ben sezonluk gırıyorum okul açılıncaya kadar...su anda beyaz fırında calısıyorum 10 saat hafta sonu cumartesı 13 pazar 12 saat hafta sonu fazla calısmamızı hafta içi verıyorlar ama çok yorucu gecıyor...

kipanınkı nasıl ben sezonluk gırıyorum okul açılıncaya kadar...su anda beyaz fırında calısıyorum 10 saat hafta sonu cumartesı 13 pazar 12 saat hafta sonu fazla calısmamızı hafta içi verıyorlar ama çok yorucu gecıyor...

kipa güzel 8 saat ama 650 maaş veriyorlar yeme içme onlardan

Slm

Son düzenleme:
Sevgili kardeşim ben 4 yıldır çalışıyorum.Sana biraz anlatayım.migros'ta çalılmak göreceli bi durum.işe ilk girdiğinde part-time çalışıyosun.mesain 18:00da başlar 22:00da biter.300tl civarı bir maaş alırsın + sigorta tabi.(Migrosta çalılıp maaşını net söyleyebilen yoktur :) ama 300ün altına inmez) part time çalışanın haftalık izni yoktur.burası önemli.eğer izin kullanırsan haftanın 3 günü 13:00-22:00 çalışırsın bu izne karşılık.Müşterisinin %90ı kaprislidir.eğer katlanırım dersen temiz bir iş.yöneticinle aranı iyi tutman hem performansını iyi etkiler hemde zihnen rahat olursun. Bana sorarsan migrosta çalışmanın en güzel yönü; insanları tanıyorsun.Bir adamın gözüne bakınca anlıyosun alışverişe mi yoksa gezmeye mi geldiğini:)aklıma gelenler bunlar.kafana takılan bi durum olursa da sorarsan yanıtlarım.

bize part time demediler ama ortalama 700-800 maaş dediler 9 saat çalışma

evet arkadaşlar fark etmiş olabilirsiniz ne zamandır online olamıyorum yani migrosta işe başladım 21 haziranda işe başladım 2 hafta sonra diğer mağazaya yollandım kız arkadaşım ile aynı yerde çalışmamın yasak olduğu söylendi ya diğer mağazaya git yada istifanı ver dediler neyse kabul ettik gittik diğer mağazaya 3 M den tek M mağazaya düştük neyse herşey güzel derken hastalandım 3 gün rapor verdiler bana ve yattım mağazaya geldiğimde dikkat etmemi tekrar hasta olmamamı söylediler ben iyiliğim için söylediler sandım neyse 2 gün önce tekrar hastalandım yani ilk hastalağım tam geçmeden işe döndüğüm için tekrar etti iş başındayken 39 a kadar çıktı ateşim ve kız arkadaşım normalde bugün izinli bende dün izinliydim 2 gün önce marmaris devlet hastanesinde acile gittim akşam adam ateşimi dahi ölçmeden ilaç yazdı gönderdi dünde köyceğize geldim sürekli mide bulantısı ve terleme var evde rahat rahat dinlenirim diye bugün tekrar gittim doktora bana 1 gün rapor verdi gidemeyecek durumdayım diye iş yerini arayıp söyledim ve sanki isteyerek ben almışım gibi konuştular bu böyle gitmez sürekli hasta oluyorsun gibisinden abuk sabuk konuştu ordaki yönetici diyeceğim o hastalık bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor.Ama anlayışla karşılanmadığını açık açık bilin istedim.

Birde geçen gün 3m otoparkında aracımla hareket halindeyken orda arabaları bir yere toplamışlar ve arabalar kaymaya başlamış bende son dakikada fark edip gaza bastım ama 4-5 arabadan 1 tanesi aracıma vurdu ufakta olsa hasar verdi gittim bu sefer başka yöneticiye kamera gördü mü o anı dedi orda kamera yoktu diğer tarafa bakıyordu yok dedim o zaman burda olduğunu ispatlayamazsın git yaptır kendin dedi ve çekti gitti.

Migros bu kadar ilgisiz bu kadar görgüsüz insanlarla dolu iyi olan insanlarda var yok değil ama çalışacak arkadaşların aklında bulunsun migrosa girerseniz işten ayrıldığınızda yöneticileri yada çalışanları kovalamak isteyebilirsiniz benim görüşlerim bunlar umarım sıkmamışımdır sizi bilginiz olsun istedim...

Geri