Migros'ta çalışan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Migros'ta çalışmak nasıldır?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar migrosta çalışan var mı ? Vardiyalar nasıldır? Maaş nasıldır? En önemlisi vardiyalarda değişiklik yapma şansımız oluyor mu?

Bu ne olarak çalışacağına bağlı

bana tezgahtar olarak düşündüğünü söyledi ama daha net değil ama büyük ihtimal tezgahtar

vardiyasını bilmiyorum ama sendikalı olduklarıın biliyorum..kadrolu olursan iyi para alıyolar..1.250 civarı gibi

ankette oy kullanan arkadaşlar nedenlerinide yazarsa sevinirim

abim mağaza müdürü migrosta...vardiyaları mağaza müdürünle ayarlayabiliyosun ama tabi bu senin isteğine göre olmuyo maasın ssk artı deterjan falan veriyolar partlara yok ama fullere alısveris çekide veriyolar bildiğim kadarıyla

arkadaşımın eşi çalışıyor, bildiğim kadarıyla gayet memnun ama bayram tatili falan pek yapamıyolar.

8,5 saat çalısırlar + 1 saat molası olması lazım...vardiya konusu ise vardiya müdürüne bağlı 1 hafta önceden soylersenız bütün işyerlerinde ayarlanır....

8,5 saat çalısırlar + 1 saat molası olması lazım...vardiya konusu ise vardiya müdürüne bağlı 1 hafta önceden soylersenız bütün işyerlerinde ayarlanır....

işe girdikten sonra konuşmayı düşünüyorum açıkçası vardiyaları ayarlamak için

arkadaşımın eşi çalışıyor, bildiğim kadarıyla gayet memnun ama bayram tatili falan pek yapamıyolar.

bayram tatili pek sorun değil zaten 1 gün falan izin verirler sanırım o da yeter :) kaldığım günde sanırım ek ücret veriyorlar bayramda

Geri