mid bass ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hiko79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pardon bısey sorcam orjınal hoporloru soküp ıkı cıft mı mıt alayım yoksa sadece önlere taksam olurmu

media marta gel beylikdüzüne ben buradayım bayağı çeşit mid ve montajına kadar yapılıyor yardımcı olurum ok ;) pionner 89 lira jbl daha ii bence gel

ben kayseride sormuştum 2 hafta önce önler için çiftine 120 ytl demişlerdi sanırım markası yok ama.. ayrıca sadece önlere mid taksak yeterli olur mu arkadaşlar?

ben kayseride sormuştum 2 hafta önce önler için çiftine 120 ytl demişlerdi sanırım markası yok ama.. ayrıca sadece önlere mid taksak yeterli olur mu arkadaşlar?

önlere kaliteli yeni lastik takıp arkalara kullanılmış bitmek üzere olan ucuz bi lastik taksan nolur?yada herkes arabanın önüne otursa arkaya oturmasa nolur?Bi dengesizlik olur demi?Oyüzden benim görüşüm ya ön-arka yada orjinale dewam..

bu arada comp. alacaksanız onları beslemek için bir de anfi ye ihtiyacınız olacak. direk teybe bağlarsanız orjinal kolonlardan daha değişik bi ses çıkmaz

anfi alacakmış zati arkadaş ;) bnce 4 ünüde değiştirin.

aynen tizi de basıda insanı yormadan güzelce alabiliyorsunuz orj. bozulmamış oluyor.çok kaliteli temiz ses verio copmlar.

Geri