Michelin Primacy 3 aldım

Ynt: Michelin Primacy 3 aldım

adac testleri dahil diğer testlerdede Primacy 3 en iyi sonuçları almıştı. bugün lastik alsam Primacy 3 tek geçerim.

locke link' Alıntı:
Şüphesiz :)

Şaka bir yana Michelin Almanya ve Fransa dışında hangi ülkelerde üretim yapıyor bilmiyorum. Ama Türkiye'de üretilen lastiklerin kalitesinin iyi olduğunu söyleyebilirim.
Hepsi çok ciddi standartlara sahip üretim bantlarına sahip. Malzemeden çalmıyorlarsa :)

ispanyol üretimi olanlardan şiddetle kaçmak lazım. Hele ki rafta beklemişse. En iyisi fransız üretimi sonra alman olanlar.

wings35 link' Alıntı:
adac testleri dahil diğer testlerdede Primacy 3 en iyi sonuçları almıştı. bugün lastik alsam Primacy 3 tek geçerim.

Ben pek araştırmadım ama gördüğüm kadarıyla P3 testlerde genelde ortalamalarda yeralıyordu, kuru zeminden yüksek ıslak zeminden düşük not aldığından..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ammavelakin Michelin leri takınca aracın özellikle direksiyon tepkileri ve düz gidiş kararlılığı harika bir halaldı, düz bir asfaltta yalandan arada direksiyona dokunmak dümdüz bir gidiş için yeterli oluyor  :D

Tam asvalt lastiği aslında yol tutuş süper ötesi, uzun yolda da süper ama TR yoları fransa yolları gibi olsa keşke !

delikadir24 link' Alıntı:
Tam asvalt lastiği aslında yol tutuş süper ötesi, uzun yolda da süper ama TR yoları fransa yolları gibi olsa keşke !

Şöyle yollar biraz düzelsin yağmurlar kesilsin lastklerin viraj limitlerini deneyeceğim, sırtı Goodyear dan yumuşak olduğundan virajlarda da yere iyi tutunacağını umuyorum.

Ynt: Ynt: Michelin Primacy 3 aldım

P3 un videosunu izlemistim. Bulursam eklerim tekrar.
Desen de ve kaucuk karisiminda kullandigi malzeme sayesinde gercekten sinif atlamislar. Benim cok hosuma gitti acikcasi. Mantikli geliyor.
Asfalt a basan yuzey alani ni yuksek tutarak fren ve tutunmayi iyilestirmisler.

Hic risk almadim bende Primacy 3 aldim. Daha 30km kullanabildim ama gercekten cok farkettirdi. Yarin İstanbul dan Ayvalik a gidecegim. Daha iyi deneme firsatim olucak ama iyi bir tercih yaptigima inaniyorum.

sallierim link' Alıntı:
germany daha mı iyi oluyor?
kesınlıkle cok daha ıyı.. bu ısın ustadı emre abı :)

Geri