Michael Jackson Ölmüş...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRReF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim peder nası anlatıyosa ''işte meşhur sanatçı bilmem kim vardı'' falan biz de bunları anlatcaz heralde. yavaş yavaş er geç herşey birer anıdan ibaret kalıyor.

allah rahmet eylesin söylenecek fazla bişey yok

dünyadaki gelmiş geçmiş ve gelecek en büyük popstarı öldü.
bu sitedeki herkes onunla birlikte büyümüştür herkesin onunla alakalı bir anısı vardır.
750 milyonun üzerinde yasal albüm satmıştır.
ben şahsen çok çok üzüldüm...
+1 (((((((((

Üzüldüm doğrusu, Müzik ve dansta tartışılmaz bir efsane...

bunu kelimeler yetmez orta okul lise cagım bunun dansını ögrenmek gecti inanmıyorum yaw hala kendimi bi garip hissettim yaw bu imkansız bi olay gibi yaw coookk büyük bi yetenek hayat boyunca böle bi adam daha dünya ya gelmez yaw :( :cry:

sabah duydum ve şaşırmadım son zamanlar sağlık durumunun kötü olduğunu biliyordum ama daha çok gençti. Zamanında tüm dünyada bir numara olmayı başarmış biri. Şimdi müzik ayrımı var yok pop rock metal gibi. Onun müziğini tarafsız herkes dinlerdi. Onun kadar dünyayı etkileyecek bir şarkıcı çıkabileceğini sanmıyorum...

Allah rahmet eylesin ne diyelim...

allah rahmet eylesin....

Allah Rahmet Eyelsin :(

çocukluğumun kahramanıydı. ah be maykıl biz seni siyah tenli kıvırcık saçlı kıpır kıpır halinle sevmiştik. ne gerek vardı estetik ameliyatlara ten rengi açmalara. sağlığını bozdun kendini bozdun. yapayalnız kaldın varlık içinde. yüzün o kadar deforme olduki insan içine çıkamadın. daha ne bomba albümler çıkarırdın sen olmadı. efkarlandım şimdi.

Geri