mersin özel servis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melalmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melalmr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bir kaç günlüğüne mersindeyim 2005 meriva sahibiyim ve araca bakım yaptırmak istiyorum mersinde daha önce kullandığınız veya bildiğiniz tavsiye edebilecğiniz bi servis varmı?en kısa zamanda cevap bekliyorum teşekkürler

mersin de gedizler var. 359 9000. gedizlerde indirim varmı bilmiyorum bir sorun derim ama, arpel yetkili servis mersine yaklaşık 40 km civarı. arpelde şu an bakım ve yedek parçada indirim var. isterseniz telefonla bir irtibata geçin bilgi edinin.0322 441 1600..
bakım 99 tl. (yağ- yağ filt- hava filt- benzin filt- işçilik te dahil bu fiyata)
ama yetkili servise giderseniz bir tavsiyem var sadece sizin yaptırmak istediklerinizi yaptırın. ayriyeten işte yok fren testi yapalım 40 tl, fren hidroliği değişsin 70 tl gibi önerileri dikkate almayın!! sadece bakımsa bakım yaptırın, tavsiyem bu :D

arpele de giderseniz servis girişin de yetkili( kemal acır )bey var onu bulursanız benim adımı söyleyin adana/ kozan dan mehmet sarı nın tavsiyesi ile geldim derseniz baya bi yardımcı olacaktır..

gedizlere gitmiştim bende çok memnun kaldım fakat orası yetkili servis tabi

istanbuldan parçaları aldır kargoyla kiliste ustana taktır bu kadar basit yetkiliye arabanı emanet etme

mezitlide gedizler var mersinde onlar kadar iyi iş yapan yoktur (fiyatlar biraz tuzlu olsada hakkını veriyorlar) ;)

Geri