mersin den selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstf33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aranıza bugün katıldım.. mersinde yaşıyorum 30 yaşındayım, memurum.. haziran 2013 de astra j sedan aldım..2012 model siyah cosmo donanımı.. bayiden daha arabayı almadan komple boya koruma, cam filmi ve kaput filmi yaptırdım.. daha sonra 18' siyah opc jant+5cm yay ve son olarak da çift çıkışlı ikili el yapımı kumandalı egsoz yaptırdım.. aracımı kullanmaktan inanılmaz keyif alıyorum.. herkese kazasız sürüşler diliyorum

Ekli dosyalar

• asdasda.webp
    asdasda.webp
    105.6 KB · Görüntüleme: 2
Ynt: mersin den selamlar

Hoşgeldin sevgili hemşerim. Allah kaza bela vermesin (Mersin yolları da olsa) maşallah çok güzel duruyor aracın çok güzel ve sade bir modifikasyon.

teşekkür ederım hoşbulduk..daha güzel fotolar mevcut ama kb sınırından dolayı ekleyemedim.. mersin yollarında karşılaşırız umarım  ;)

Gördüğüm en güzel Astra J Sedan. Modifikasyonları da gerçekten şahsım adına çok beğendim. Mutlaka karşılaşmak dileğiyle.  steeringwheel

welllcommee

welllcommee. keyifli forumlar.

Hoşgeldiniz....

Keyifli forumlar....

Hosgeldin mustafa demek sonunda forumumuza üye oldun ne güzel  mersin de gorusemedik burda görüşürüz artık ;)

welllcommee

labz link' Alıntı:
Hosgeldin mustafa demek sonunda forumumuza üye oldun ne güzel  mersin de gorusemedik burda görüşürüz artık ;)
bizi mesafeler ayıramaz kardeşım..biz her yerde gorusuruz :)

Geri