merkezi kilit

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar( 97 vecta GL) aracın kumanda ile merkezi kilit açıp kapatmıyor.özel servise gösterdim ama yapamadılar.kumandayı saatçıya götürdüler yine olmadı.kontak anahtarı ile bütün kapıları kilitliyor,kilit seside geliyor ama kumanda çalışmıyor.mekezi kilitbeyni bozuk olsa anahtar ile dört kapıyı kilitler mi?bilgisi olanlar yardım lütfen.

kontagı acarken kapı kılıtleme tusuna basılı tut tanıtma yapmayı bıdene istersen senkronıze yapman lazım yapmadı ısen

hepsi denendi serviste yaptılar tanıtmayı yine de olmadı

Buna benzer bir olay başıma gelmişti. Kutup başını çıkart, biraz bekle tekrar tak. Denemekte fayda var.

eğer anahtarla kilitliyorsa kapıyı merkezi kilit beyni sağlamdır, ya kumandalarda ya da kumanda alıcısının kontrol ünitesinde sorun vardır ; kumandaları iptal edip yeni kumanda kiti ya da alarm taktırabilirsiniz...

bu benimde başıma gelmişti bende birisinden duymuştum pilini çıkarıp pas sökücü sıkıyorsun diş fırçası ile temizleyip kurutuyorsun daha sonra tekrar pillerini tak ve devam et :) eğer olmazsa tanıtmayı dene kontak yarıaçı vaziyette kapatma tuşuna basılı tut.

Geri