Merkezi kilit sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ark.lar okuldan yeni geldim ve hemen nete baktım.
Benim proplemim,anahtarla kapıya takıp kilitleri açıp kilitleyebiliyorum.Arabada çalışıyor.Burada bir sorun yok ama uzaktan açmıyor kumanda arabanın neresinden denediysem açmıyor,Sabah evden çıktım sag kapıyı sol kapıyı ve sag çamurluğu biraz çizdik boylu boyunca çizik de yok ama iç kısma biraz kayma var,(hangisine yanayım şimdi,kapılara mı kilite mi :((( )Sonra otoparka geldim,uzaktan kilitledi.tekrar denedim açmadı.
Bugün de pili değiştirdim ama yine tık yok.Tanıdık bir elektirikçi vardı içindeki legimde kiçik bir kopma olmuş dedi,legimledi ama yine tık yok.canım acayip sıkkın şu an,bir de ilk arabam bazen derste dahi aklıma geliyor ve anında moralim bozuluyor.acemiliğin kurbanı olduk:((

Fatih kardeş arabam alttaki gibi,tıpkısının aynısı.:)

Son düzenleme:
Bir de anahtarı takıp kilitlerken tüm kapılar açılıp kapanıyor.Tek sorun uzaktan almıyor.

Bir de anahtarı takıp kilitlerken tüm kapılar açılıp kapanıyor.Tek sorun uzaktan almıyor.

Kumandan 10 saniyeden fazla enerjisiz kaldığı için yeniden senkronize etmen gerekiyor.
Kontagı aç kumandadaki açma ve kapama tuşlarına birlikte 5sn basılı tut...
Sorunun hallolur.

Mokıa öncelikle yazınızı okuyunca hemen aşağıya indim bir heyacanla dediğinizi yaptım ama yine olmadı:( Anlamadım ya sorun nerde pil mi yanlış takıldı yoksa beyinde mi bir sorun var?Uuuf ya! Bu iş bana en kötü ihtimalle kaç tl ye malolur.
Bu arada hemşeriyiz sizinle,ama şu anda ist.da ikamet ediyorum.

iki düğmeyede aynı anda bastığına eminmisin.
Pili değiştirmeyi denedinmi.

Yedek anahtarın yokmu
o ne alemde...

evet aynı anda bastım bir kaç defa denedim ama olmadı.yedek anahtar da uzaktan kumanda yok.pili değiştirmeyi denemedim.

??????

Artık önerebileceğiniz bir şey kalmadı sanırım.Son çare servise gitcem galiba.

benim opel vectra b marka aracım var, banada aynısı olmuştu, kumandadan kapıları açmıyor ve araba çalışmıyordu, marş basıyordu fakat benim arabamın sorunu alarmın sigortası atmış marş da oraya bağlıymış sigortayı değitirince araba normal olarak çalıştı sen de bir dene

Geri