merkezi kilit sistemi

fırtına81

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar 2004 g kasa n-joy aracımda aracı kullanırken kapıları kilitlemek için bir düğme yok şöför kapası üzerindeki mandalı aşağı indirince 4 kapı kilitleniyor acaba başka bir şekilde kilitleme yöntemi varmı araç hareket edince belli bi hızda kapatma özelliği varmı varsa nasıl etkinleştiririz araç çalıştıktan sonra anahtar kontakdayken kumanda ilede kilitleyemiyorum şimdiden teşekkür ederim

coşkun avcı

sadece şoför kapısından tümü kapanır diğerlerine basınca yanlız o kilitlenir, buda gayet kullanışlı bence

fakat o sofor kapısını atınca dıger kapılar acılmısyor... daha kullanıslı bısey yapılabılırdı bencede

bazı araçlarda belli bir hıza çıktınmı merkezi kilit otomatik bütün kapıları kilitliyor o hızın altına indinmi otomatik açıyor acaba bizim araçlardada böyle bi özellik varmı cihazla etkinleştirmemiz mümkünmü

varsa cok faydalı olur hem guvenlı ıcınde yararlı bı durum...

fakat o sofor kapısını atınca dıger kapılar acılmısyor... daha kullanıslı bısey yapılabılırdı bencede

sizinkinde bi sorun olmasın ? şoför tarafını kapatıca diğer kapıları kapatıyorsa, açtığınız zamanda diğer kapıların açılması gerekir, en azından benimki öyle.

o özellik alarm taktırınca elde edilebiliyor, hareket edince frene dokunduğunda kapılar kilitleniyor ve kontağı kapattıpında kapı kilitleri tekrar açılabiliyor, ama bizim araçlarda yok malesef...
alarm taktırabilirsin en basit çözüm.

Benm arabada da alrm var bende de şöyle bir sorun var ,

merkezi kilit olur olmaz yerde kitliyor kendini ve zarrr diye alrm ötüyor.Örneğin arabanın kontağı kapatıyorım anahtarı çekiyorum 1-2 dk arabadan eşyaları alana kadar merkezi kilit kapıları kitliyor bu arada ön kapı açık , sonra arabadan iniyorum kapıyı oynatır oynatmaz zarrr diye alrm ötüyor mecburen anahtardan susturup tekrar kilitliyorum , bu merkezi kilit süresini uzatma vs. kapatma yada hassaslığı ayarlama gibi bişey var mı.

sizin arabada alarm ağrızası var kapı sivici sanırım çalışmıyor alarm devrede kalıor kapı sivici çalışmadığı için

normali; şöför tarafı kapısını içten kilitleyince tüm kapılar kilitlenir. açınca tüm kapılar açılır.
bu renolarda bi düğmeyle yapılır, bizimkilerden tek farkı bu..
ayrıca renoların üst modelllerinde bahsettiğiniz özellik var.. araç hızı 10 km nin üstüne çıkınca tüm kapıları kitler... bizim opellerde yok.

Geri