sanırım sizinki arızalıfakat o sofor kapısını atınca dıger kapılar acılmısyor... daha kullanıslı bısey yapılabılırdı bencede
şöfor tarafından hepsini kilitleyince açarken de hepsi açılır
alarmda ya ayarlarında ya da bağlandığı yerlerde bir sıkıntı varBenm arabada da alrm var bende de şöyle bir sorun var ,
merkezi kilit olur olmaz yerde kitliyor kendini ve zarrr diye alrm ötüyor.Örneğin arabanın kontağı kapatıyorım anahtarı çekiyorum 1-2 dk arabadan eşyaları alana kadar merkezi kilit kapıları kitliyor bu arada ön kapı açık , sonra arabadan iniyorum kapıyı oynatır oynatmaz zarrr diye alrm ötüyor mecburen anahtardan susturup tekrar kilitliyorum , bu merkezi kilit süresini uzatma vs. kapatma yada hassaslığı ayarlama gibi bişey var mı.
normalde; arabayı durdurup inince alarm kapıları kilitlemez, sizin düğmeye basamanız gerekir, eğer düğmeye basıp kapıları açtıysanız 30sn kadar kapıların açılmasını bekler kapılar açılmazsa tekrar devreye girer, yanlışlıkla açılırsa diye bir önlem
bendeki alarm öyle çalışıyor en azından.
bazılarında da stoplara giden kablodan röleye elektrik alınıyor, araç hareket ettikten sonra ilk frene basışta kapıları kilitliyor araç stop edene kadar da açmıyor, benimkini bağlayan dingil o özelliği beceremedi