merkezi kilit sistemi

fakat o sofor kapısını atınca dıger kapılar acılmısyor... daha kullanıslı bısey yapılabılırdı bencede
sanırım sizinki arızalı
şöfor tarafından hepsini kilitleyince açarken de hepsi açılır

Benm arabada da alrm var bende de şöyle bir sorun var ,

merkezi kilit olur olmaz yerde kitliyor kendini ve zarrr diye alrm ötüyor.Örneğin arabanın kontağı kapatıyorım anahtarı çekiyorum 1-2 dk arabadan eşyaları alana kadar merkezi kilit kapıları kitliyor bu arada ön kapı açık , sonra arabadan iniyorum kapıyı oynatır oynatmaz zarrr diye alrm ötüyor mecburen anahtardan susturup tekrar kilitliyorum , bu merkezi kilit süresini uzatma vs. kapatma yada hassaslığı ayarlama gibi bişey var mı.
alarmda ya ayarlarında ya da bağlandığı yerlerde bir sıkıntı var
normalde; arabayı durdurup inince alarm kapıları kilitlemez, sizin düğmeye basamanız gerekir, eğer düğmeye basıp kapıları açtıysanız 30sn kadar kapıların açılmasını bekler kapılar açılmazsa tekrar devreye girer, yanlışlıkla açılırsa diye bir önlem
bendeki alarm öyle çalışıyor en azından.
bazılarında da stoplara giden kablodan röleye elektrik alınıyor, araç hareket ettikten sonra ilk frene basışta kapıları kilitliyor araç stop edene kadar da açmıyor, benimkini bağlayan dingil o özelliği beceremedi :D

belli bir hızdan sonra otomatik kilitlenme olayını yazılım ile hallediliyor diye biliyorum ama hangi modeller destekliyor, usat bir arkadaş yanıtlarsa iyi oluyor.

Yalnız belli bir hıza düşünce tekrar açılması olayını hiç duymamıştım, dur-kalk trafikte ,sehir içinde bu özellik çok tehlikeli olur bence :confused:

alarmda ya ayarlarında ya da bağlandığı yerlerde bir sıkıntı var
normalde; arabayı durdurup inince alarm kapıları kilitlemez, sizin düğmeye basamanız gerekir, eğer düğmeye basıp kapıları açtıysanız 30sn kadar kapıların açılmasını bekler kapılar açılmazsa tekrar devreye girer, yanlışlıkla açılırsa diye bir önlem
bendeki alarm öyle çalışıyor en azından.
bazılarında da stoplara giden kablodan röleye elektrik alınıyor, araç hareket ettikten sonra ilk frene basışta kapıları kilitliyor araç stop edene kadar da açmıyor, benimkini bağlayan dingil o özelliği beceremedi :D

anahtarı kontaktan çekiyorum içeride eşyaları alana kadar oyalanıyorum o süre zarfında kitliyor kapıları anahtar kontakta değil kendi kendine merkezi kilit devreye giriyor ve haliyle dışarı çıkmak için kapıyı açtığımda alarm ötmeye başlıyor .Bi sorun olduğu kesin ama sorun nerde çözemedim.

sizinkinde bi sorun olmasın ? şoför tarafını kapatıca diğer kapıları kapatıyorsa, açtığınız zamanda diğer kapıların açılması gerekir, en azından benimki öyle.

tam bilmiyorum ama ben aldıgım berı olye... ama tek kapı olgunu ıcın olabılırmı acaba...

Geri