mutlaka bir hata var nedenmi benim vectra geçen kurban bayramında 3 gün evin önünde yattı oto anahtarcısı dahil birkaç usta araca baktı çalıştıramadı hasköyden ivediğe kaynımın arabasıyla çektik oradaki usta arkadaşımızda anlamadı en son beyin yanık değişecek dediler evin önüne tekrar çekelim dedim en ucuz yolla 2 milyar masraf çıkarıyorlardı eve yollandık merkez opelin önünden geçerken kaynım birde buraya danışalım dedi yanılmıyorsam ustabaşı idi 40 yaşlarında iri yapılı saçları hafif dökük usta yola kadar geldi 3 gündür yaşadıklarımı anlattım kontağı çevirdi içeri bağırdı 20 amp büyük sigorta getirin dedi akünün arkasındaki çevrilerek açılan bölümü açtı sigortayı taktı ve marşa bastı arabam tek marşta çalıştı mütiş sevindim borcum ne dedim 3 gündür çektiğin sana yeter hadi yolun açık olsun dedi aynı servisten bahsediyoruz ve ben bu yaşadığım tecrübeden dolayı mutlak bir yanlışlık var diyorum ...
bu arada arıza gaz benzin var marş basıyor ama araba çalışmıyordu hasköydeki bosch servis pc bağladığı halde çalıştıramamıştı..