Merkez opel servisi, ankara

valla kardeşim keşke vermeseydin. o neymiş öyle...
adresini yazda bu servisin.. şurda deşifre olsun da kimsecikler gitmesin.
görsün opelcilerin gücünü..

bektaş kardeş yukarıda bende o servisle yaşadıklarımı yazdım bi okuyuver....:confused:

Aynı servis için bir iyi bir de kötü izlenim var. Şaşırmamak elde değil. Opel'in adam gibi yetkili servisleri olsa bizler de iki arada bir derede kalmazdık. Bazı özel servisler bu durumdan faydalanıp müşteriler ile iyi ilişkiler kurarken diğerleri de acısını çıkartıyor. Çaresizlik kötü bir şey.

Aynı servis için bir iyi bir de kötü izlenim var. Şaşırmamak elde değil. Opel'in adam gibi yetkili servisleri olsa bizler de iki arada bir derede kalmazdık. Bazı özel servisler bu durumdan faydalanıp müşteriler ile iyi ilişkiler kurarken diğerleri de acısını çıkartıyor. Çaresizlik kötü bir şey.

aynen katılıyorum abi..

Arkadaşlar,
Ben adamların işlerini yapmalarına bişe demiyorum. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Yetkili servis bi arıza bulunca onu kolay yoldan çözmer yoluna gitmeyip hemen değiştirme yoluna giderken, bu servis ucuz yollu bi çaresine bakma derdinde. Ben bu servise daha sonra mail attım. Servisin sahibi hemen cevap verdi. Böyle bişe olamaz diye. Araçla ilgilenen ustaya yönlendirdi. Usta 2 saat uğraştı. Her nekadar saatlerce uğraştım desede arızayı buldu. Olayı anlattı. Ustanın yaptığı sadece arızayı bulmak. Başka herhangib bir parça vs. takmadı. Ama usta iddia ediyor. Napayım para cepten çıkmış zaten, ben hatalarını görsünler istedim ama hala iddia ediyorlar. Benim yaşadıklarım bunlar. Başkalarıda çok memnun kalmıştır, ne diyeyim. benim başımdan geçen bunlar. Servis sadece arızayı buldu şöyle şöyle olur dedi o kadar.

Arkadaşlar,
Ben adamların işlerini yapmalarına bişe demiyorum. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Yetkili servis bi arıza bulunca onu kolay yoldan çözmer yoluna gitmeyip hemen değiştirme yoluna giderken, bu servis ucuz yollu bi çaresine bakma derdinde. Ben bu servise daha sonra mail attım. Servisin sahibi hemen cevap verdi. Böyle bişe olamaz diye. Araçla ilgilenen ustaya yönlendirdi. Usta 2 saat uğraştı. Her nekadar saatlerce uğraştım desede arızayı buldu. Olayı anlattı. Ustanın yaptığı sadece arızayı bulmak. Başka herhangib bir parça vs. takmadı. Ama usta iddia ediyor. Napayım para cepten çıkmış zaten, ben hatalarını görsünler istedim ama hala iddia ediyorlar. Benim yaşadıklarım bunlar. Başkalarıda çok memnun kalmıştır, ne diyeyim. benim başımdan geçen bunlar. Servis sadece arızayı buldu şöyle şöyle olur dedi o kadar.

Arkadaşım geçmiş olsun bunlarda kendilerine servis diyordur şimdi ..:(

mutlaka bir hata var nedenmi benim vectra geçen kurban bayramında 3 gün evin önünde yattı oto anahtarcısı dahil birkaç usta araca baktı çalıştıramadı hasköyden ivediğe kaynımın arabasıyla çektik oradaki usta arkadaşımızda anlamadı en son beyin yanık değişecek dediler evin önüne tekrar çekelim dedim en ucuz yolla 2 milyar masraf çıkarıyorlardı eve yollandık merkez opelin önünden geçerken kaynım birde buraya danışalım dedi yanılmıyorsam ustabaşı idi 40 yaşlarında iri yapılı saçları hafif dökük usta yola kadar geldi 3 gündür yaşadıklarımı anlattım kontağı çevirdi içeri bağırdı 20 amp büyük sigorta getirin dedi akünün arkasındaki çevrilerek açılan bölümü açtı sigortayı taktı ve marşa bastı arabam tek marşta çalıştı mütiş sevindim borcum ne dedim 3 gündür çektiğin sana yeter hadi yolun açık olsun dedi aynı servisten bahsediyoruz ve ben bu yaşadığım tecrübeden dolayı mutlak bir yanlışlık var diyorum ...:(

bu arada arıza gaz benzin var marş basıyor ama araba çalışmıyordu hasköydeki bosch servis pc bağladığı halde çalıştıramamıştı..

Abi hangi servis bu ?

Geri